Irek-M1 Napisano 29 Maja 2016 Napisano 29 Maja 2016 Po bardzo długim leżakowaniu na półce podjąłem decyzję, iż nie zaczynam nowych modeli a kończę te rozgrzebane. Oto pierwszy z nich. Wymieniłem w nim siłowniki do podnoszenia drzwi, wykleiłem model karbonem gdzie się tylko dało. Zrobiłem również pasy bezpieczeństwa oraz wycieraczkę, a co się naporelowałem nadwozie to wiem tylko ja. Mam nadzieję iz miło się oglądało. 1 Cytuj
Messer Napisano 29 Maja 2016 Napisano 29 Maja 2016 Co do polerowania, to nie tylko Ty wiesz Bardzo ładnie wyszła astra. Przydało by się jednak trochę zbliżeń - zwłaszcza tego co ukazują podniesione drzwi - wnętrza Pozdrawiam Messer Cytuj
Irek-M1 Napisano 29 Maja 2016 Autor Napisano 29 Maja 2016 Tam nie ma nic ciekawego. Jedynie osłona drzwi, be jakich kolwiek klamek, pokryta w całości karbonem. Cytuj
Dorotka Napisano 31 Maja 2016 Napisano 31 Maja 2016 Bardzo fajnie się go ogląda, choć nie świeci się... Kolejne gratulacje! Cytuj
Irek-M1 Napisano 31 Maja 2016 Autor Napisano 31 Maja 2016 Dorotka karoseria się świeci, choć może na zdjęciach tego nie widać. W wolnej chwili postaram się zrobić nowe zdjęcia. Cytuj
Dorotka Napisano 31 Maja 2016 Napisano 31 Maja 2016 Dorotka karoseria się świeci, choć może na zdjęciach tego nie widać. W wolnej chwili postaram się zrobić nowe zdjęcia. Cytuj
TReS Napisano 5 Czerwca 2016 Napisano 5 Czerwca 2016 Co tu dużo gadać, fura wyglada kozacko, piękne wykonana, zdjęcia robiłeś chyba przy chmurach bo zalatuje szarością, trzeba poczekać na full lampę z nieba. Cytuj
Gibon87 Napisano 7 Czerwca 2016 Napisano 7 Czerwca 2016 super robota wygląda naprawdę świetnie gratuluje! Cytuj
Irek-M1 Napisano 11 Października 2021 Autor Napisano 11 Października 2021 W dniach 09-10,10,2021 uczestniczyłem w VERBANA MODEL SHOW w miejscowości Stresa we Włoszech. W dużej mierze konkurs zdominowały wszelkiego rodzaju figurki i dioramy co znalazło odzwierciedlenie w wyróżnieniach i nagrodach specjalnych. W klasach w których stratowałem czyli tradycyjnie lotnicza oraz kategorie samochodowe poziom był wysoki. Mój "rozebrany" Sblim-2A w kategorii A6 zdobył już 28 wyróżnienie czyli złoty medal. W kategorii V1 Opel Astra dostał również złoty medal Cytuj
Liinc Napisano 11 Października 2021 Napisano 11 Października 2021 Gratulacje !!! 4 minuty temu, Irek-M1 napisał: Mój "rozebrany" Sblim-2A w kategorii A6 zdobył już 28 wyróżnienie czyli złoty medal. W kategorii V1 Opel Astra dostał również złoty medal Cytuj
Slawek_26869 Napisano 11 Października 2021 Napisano 11 Października 2021 Ooooo i "namierzyłem" Opelka, ładne cacko; za niego również gratulacje Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi