Irek-M1 Napisano 29 Maja 2016 Share Napisano 29 Maja 2016 Po bardzo długim leżakowaniu na półce podjąłem decyzję, iż nie zaczynam nowych modeli a kończę te rozgrzebane. Oto pierwszy z nich. Wymieniłem w nim siłowniki do podnoszenia drzwi, wykleiłem model karbonem gdzie się tylko dało. Zrobiłem również pasy bezpieczeństwa oraz wycieraczkę, a co się naporelowałem nadwozie to wiem tylko ja. Mam nadzieję iz miło się oglądało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 29 Maja 2016 Share Napisano 29 Maja 2016 ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Messer Napisano 29 Maja 2016 Share Napisano 29 Maja 2016 Co do polerowania, to nie tylko Ty wiesz Bardzo ładnie wyszła astra. Przydało by się jednak trochę zbliżeń - zwłaszcza tego co ukazują podniesione drzwi - wnętrza Pozdrawiam Messer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 29 Maja 2016 Autor Share Napisano 29 Maja 2016 Tam nie ma nic ciekawego. Jedynie osłona drzwi, be jakich kolwiek klamek, pokryta w całości karbonem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 Bardzo fajnie się go ogląda, choć nie świeci się... Kolejne gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 Bardzo ładny Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 Bardzo ładny model wyścigówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 31 Maja 2016 Autor Share Napisano 31 Maja 2016 Dorotka karoseria się świeci, choć może na zdjęciach tego nie widać. W wolnej chwili postaram się zrobić nowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 31 Maja 2016 Share Napisano 31 Maja 2016 Dorotka karoseria się świeci, choć może na zdjęciach tego nie widać. W wolnej chwili postaram się zrobić nowe zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 5 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 5 Czerwca 2016 Nowe fotki za dnia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 5 Czerwca 2016 Share Napisano 5 Czerwca 2016 Co tu dużo gadać, fura wyglada kozacko, piękne wykonana, zdjęcia robiłeś chyba przy chmurach bo zalatuje szarością, trzeba poczekać na full lampę z nieba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gibon87 Napisano 7 Czerwca 2016 Share Napisano 7 Czerwca 2016 super robota wygląda naprawdę świetnie gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 11 Października 2021 Autor Share Napisano 11 Października 2021 W dniach 09-10,10,2021 uczestniczyłem w VERBANA MODEL SHOW w miejscowości Stresa we Włoszech. W dużej mierze konkurs zdominowały wszelkiego rodzaju figurki i dioramy co znalazło odzwierciedlenie w wyróżnieniach i nagrodach specjalnych. W klasach w których stratowałem czyli tradycyjnie lotnicza oraz kategorie samochodowe poziom był wysoki. Mój "rozebrany" Sblim-2A w kategorii A6 zdobył już 28 wyróżnienie czyli złoty medal. W kategorii V1 Opel Astra dostał również złoty medal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liinc Napisano 11 Października 2021 Share Napisano 11 Października 2021 Gratulacje !!! 4 minuty temu, Irek-M1 napisał: Mój "rozebrany" Sblim-2A w kategorii A6 zdobył już 28 wyróżnienie czyli złoty medal. W kategorii V1 Opel Astra dostał również złoty medal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slawek_26869 Napisano 11 Października 2021 Share Napisano 11 Października 2021 Ooooo i "namierzyłem" Opelka, ładne cacko; za niego również gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irek-M1 Napisano 10 Listopada 2021 Autor Share Napisano 10 Listopada 2021 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi