stroju Napisano 22 Czerwca 2016 Share Napisano 22 Czerwca 2016 Witam. Zwracam się z pomocą do kolegów którzy siedzą w temacie niemieckiego lotnictwa z I wojny światowej. Planuję dioramę do mojego modelu Fokkera, model chcę zaprezentować we wnętrzu hangaru/szopy, chciałbym się dowiedzieć czy Niemcy wtedy wznosili wtedy jakieś charakterystyczne konstrukcje na swoich lotniskach? Mam na myśli jakieś mniejsze obiekty, coś w stylu szopy na jeden samolot, taką planuję zbudować od podstaw u siebie i proszę o pomoc zdjęciową, sam też oczywiście szukam ale brak mi wiedzy i z wdzięcznością obejrzę każdą fotkę. Przy okazji się też zapytam czy jakaś firma produkuje figurki niemieckich mechaników z wielkiej wojny w 1/72? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 23 Czerwca 2016 Share Napisano 23 Czerwca 2016 Proponuję abyś poprosił admina o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu. Koledzy lotnicy zapewne bardziej pomogą w temacie wyposażenia lotniskowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 23 Czerwca 2016 Autor Share Napisano 23 Czerwca 2016 No tak, to dlatego nie mogłem znaleźć mojego wątku, więc jeśli jakiś moderator będzie to czytał proszę o przeniesienie do Lotnictwa 1:1, tam miałem wątek umieścić pierwotnie ale omyłkowo złą kategorię wybrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 23 Czerwca 2016 Share Napisano 23 Czerwca 2016 Stroju, jakiś czas temu na pintereście były zdjęcia zakładów z Piły. Co do figurek- kiedyś Hecker/Goros robili cuś w białym metalu, 1/72 . Ale tam chyba głównie pilotów wytwarzali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi