stroju Posted June 22, 2016 Share Posted June 22, 2016 Witam. Zwracam się z pomocą do kolegów którzy siedzą w temacie niemieckiego lotnictwa z I wojny światowej. Planuję dioramę do mojego modelu Fokkera, model chcę zaprezentować we wnętrzu hangaru/szopy, chciałbym się dowiedzieć czy Niemcy wtedy wznosili wtedy jakieś charakterystyczne konstrukcje na swoich lotniskach? Mam na myśli jakieś mniejsze obiekty, coś w stylu szopy na jeden samolot, taką planuję zbudować od podstaw u siebie i proszę o pomoc zdjęciową, sam też oczywiście szukam ale brak mi wiedzy i z wdzięcznością obejrzę każdą fotkę. Przy okazji się też zapytam czy jakaś firma produkuje figurki niemieckich mechaników z wielkiej wojny w 1/72? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markuz Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 Proponuję abyś poprosił admina o przeniesienie tematu do odpowiedniego działu. Koledzy lotnicy zapewne bardziej pomogą w temacie wyposażenia lotniskowego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
stroju Posted June 23, 2016 Author Share Posted June 23, 2016 No tak, to dlatego nie mogłem znaleźć mojego wątku, więc jeśli jakiś moderator będzie to czytał proszę o przeniesienie do Lotnictwa 1:1, tam miałem wątek umieścić pierwotnie ale omyłkowo złą kategorię wybrałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDisneyland Posted June 23, 2016 Share Posted June 23, 2016 Stroju, jakiś czas temu na pintereście były zdjęcia zakładów z Piły. Co do figurek- kiedyś Hecker/Goros robili cuś w białym metalu, 1/72 . Ale tam chyba głównie pilotów wytwarzali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts