sushi79 Napisano 8 Lipca 2016 Share Napisano 8 Lipca 2016 Witam. A wiec czas na galerie ....o to co udało mi się wykonać przez ostatnie miesiące...nie powiem ze było łatwo bo większość elementów sam robiłem. Jestem zadowolony z modelu a co wy sadzicie o nim .. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Browarek90 Napisano 8 Lipca 2016 Share Napisano 8 Lipca 2016 Kozak, jest moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 8 Lipca 2016 Share Napisano 8 Lipca 2016 R E W E L A C J A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 8 Lipca 2016 Share Napisano 8 Lipca 2016 Ten mały biały wygląda faktycznie jak model RC przy prawdziwym ciągniku Piękny model Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leon1291 Napisano 9 Lipca 2016 Share Napisano 9 Lipca 2016 ooo kurde... trucki to całkiem obcy mi temat, ale hyle czoła, piękny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 11 Lipca 2016 Share Napisano 11 Lipca 2016 No robi wrażenie. Jaka to skala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 11 Lipca 2016 Autor Share Napisano 11 Lipca 2016 Mikele to skala 1:24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 13 Lipca 2016 Share Napisano 13 Lipca 2016 Uważam, że moderator powinien skasować ten temat bo powoduje on u mnie stress, doła i zazdrość. Co nie zmienia faktu, że model jest piękny. Mam nadzieję, że zobaczę go gdzieś na żywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Lipca 2016 Share Napisano 16 Lipca 2016 Prawdziwe pojazdy wstawia się w innym dziale, temat zamykam i przenoszę tam gdzie trzeba ! A tak na serio ... model zrobił na mnie kolosalne wrażenie Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 18 Lipca 2016 Autor Share Napisano 18 Lipca 2016 Dziękuję panowie za komentarze . Jak zawsze staram się aby było na co popatrzeć. Następna będzie może jeszcze lepsza (jeśli można coś jeszcze lepiej zrobic). Pozdrawiam i do następnego razu w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sushi79 Napisano 6 Września 2016 Autor Share Napisano 6 Września 2016 Witam. O to pierwsze wyróżnienie dla tego modelem Brązowy medal na The Capital Model Show w Edynburgu (Szkocja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 6 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 6 Września 2016 Ekstra - Świetnie, że pokazujesz zwycięskie prace!!! :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 6 Września 2016 Share Napisano 6 Września 2016 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 6 Września 2016 Share Napisano 6 Września 2016 Będę oryginalny i napiszę: Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
model11 Napisano 5 Grudnia 2016 Share Napisano 5 Grudnia 2016 Gratuluję! Piękny model, zdradzisz wykonanie chromowanych felg? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi