Jalowa Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jalowa Posted July 12, 2016 Author Share Posted July 12, 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marak Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Do GALERII wstawiamy gotowe modele. Postęp budowy przedstawiamy w dziale WARSZTAT. Ponadto przydałaby się nazwa modelu i podziałka. Bo np. jeśli to jest w 1:87 to całkiem nieźle zrobiłeś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kzugaj Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Ale co ma byc ok? Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckyLUKE Posted July 12, 2016 Share Posted July 12, 2016 Szwy i wypychacze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jalowa Posted July 12, 2016 Author Share Posted July 12, 2016 No sorki jestem tu ogólnie nowy a to jest z Man-a f2000 Skala 1:24 i ogólnie pierwszy raz składam silnik i malowałem no ale dziekowa za wiadomość że nie tu dawać Link to comment Share on other sites More sharing options...
luckyLUKE Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 Forum to nie knajpa - wypadało napisać choć dwa zdania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marak Posted July 13, 2016 Share Posted July 13, 2016 No sorki jestem tu ogólnie nowy a to jest z Man-a f2000 Skala 1:24 i ogólnie pierwszy raz składam silnik i malowałem no ale dziekowa za wiadomość że nie tu dawać Poproś Moderatora, żeby przerzucił Ci ten wątek do WARSZTATU i nadał mu właściwy tytuł, wtedy zaczniemy merytoryczną dyskusję. (Możesz kliknąć na wykrzyknik w prawym dolnym rogu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jalowa Posted July 13, 2016 Author Share Posted July 13, 2016 Panie luckyluke tak na marginesie nie chciałem nikogo obrazić ani wysmiac,tak jak napisałem jestem nowy i nie mam jeszcze doświadczenia by opisywać i robić swoich modeli...jeżeli nie pasuje to panu to proszę nie czytać moich postów ani je komentowac...cieszę się że ktoś może to zobaczyć i wyrazić swoje zdanie bo jednak jak każdy wie trochę czasu i pracy trzeba w to wlozyc,jak dojdę do większego zaawansowania to zapewne wyjdzie mi opisanie lepsze,konkretny temat i miejsce gdzie go dam...pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts