Jalowa Napisano 12 Lipca 2016 Share Napisano 12 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jalowa Napisano 12 Lipca 2016 Autor Share Napisano 12 Lipca 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 12 Lipca 2016 Share Napisano 12 Lipca 2016 Do GALERII wstawiamy gotowe modele. Postęp budowy przedstawiamy w dziale WARSZTAT. Ponadto przydałaby się nazwa modelu i podziałka. Bo np. jeśli to jest w 1:87 to całkiem nieźle zrobiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 12 Lipca 2016 Share Napisano 12 Lipca 2016 Ale co ma byc ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 12 Lipca 2016 Share Napisano 12 Lipca 2016 Szwy i wypychacze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jalowa Napisano 12 Lipca 2016 Autor Share Napisano 12 Lipca 2016 No sorki jestem tu ogólnie nowy a to jest z Man-a f2000 Skala 1:24 i ogólnie pierwszy raz składam silnik i malowałem no ale dziekowa za wiadomość że nie tu dawać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 13 Lipca 2016 Share Napisano 13 Lipca 2016 Forum to nie knajpa - wypadało napisać choć dwa zdania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 13 Lipca 2016 Share Napisano 13 Lipca 2016 No sorki jestem tu ogólnie nowy a to jest z Man-a f2000 Skala 1:24 i ogólnie pierwszy raz składam silnik i malowałem no ale dziekowa za wiadomość że nie tu dawać Poproś Moderatora, żeby przerzucił Ci ten wątek do WARSZTATU i nadał mu właściwy tytuł, wtedy zaczniemy merytoryczną dyskusję. (Możesz kliknąć na wykrzyknik w prawym dolnym rogu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jalowa Napisano 13 Lipca 2016 Autor Share Napisano 13 Lipca 2016 Panie luckyluke tak na marginesie nie chciałem nikogo obrazić ani wysmiac,tak jak napisałem jestem nowy i nie mam jeszcze doświadczenia by opisywać i robić swoich modeli...jeżeli nie pasuje to panu to proszę nie czytać moich postów ani je komentowac...cieszę się że ktoś może to zobaczyć i wyrazić swoje zdanie bo jednak jak każdy wie trochę czasu i pracy trzeba w to wlozyc,jak dojdę do większego zaawansowania to zapewne wyjdzie mi opisanie lepsze,konkretny temat i miejsce gdzie go dam...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi