Skocz do zawartości

Będzie ok?

Jalowa

Rekomendowane odpowiedzi

Do GALERII wstawiamy gotowe modele.

Postęp budowy przedstawiamy w dziale WARSZTAT.

Ponadto przydałaby się nazwa modelu i podziałka. Bo np. jeśli to jest w 1:87 to całkiem nieźle zrobiłeś.

No sorki jestem tu ogólnie nowy a to jest z Man-a f2000 Skala 1:24 i ogólnie pierwszy raz składam silnik i malowałem no ale dziekowa za wiadomość że nie tu dawać

Poproś Moderatora, żeby przerzucił Ci ten wątek do WARSZTATU i nadał mu właściwy tytuł, wtedy zaczniemy merytoryczną dyskusję. (Możesz kliknąć na wykrzyknik w prawym dolnym rogu)

Panie luckyluke tak na marginesie nie chciałem nikogo obrazić ani wysmiac,tak jak napisałem jestem nowy i nie mam jeszcze doświadczenia by opisywać i robić swoich modeli...jeżeli nie pasuje to panu to proszę nie czytać moich postów ani je komentowac...cieszę się że ktoś może to zobaczyć i wyrazić swoje zdanie bo jednak jak każdy wie trochę czasu i pracy trzeba w to wlozyc,jak dojdę do większego zaawansowania to zapewne wyjdzie mi opisanie lepsze,konkretny temat i miejsce gdzie go dam...pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.