milczacy Napisano 13 Lipca 2016 Share Napisano 13 Lipca 2016 Ponieważ mamy wreszcie ładny spis galerii (przynajmniej lotniczych) i w dziale 1/144 jest trochę ubogo, postanowiłem wstawić kilka zdjęć modelu wykonanego już jakiś czas temu. Zrobiony prosto z pudła, troszkę pobrudzony 'pudrami' Tamiya, malowanie na biało sprayem z marketu, aktualnie nie ma już srebrnej krawędzi natarcia na stateczniku pionowym. Winnym braku antenek jest syn, który bardzo lubił brać model w swe ręce Zdjęcia są jakie są, wciąż sobie powtarzam, że kolejne będą lepsze A zatem - największy airliner świata Tutaj z 'młodszym bratem' A320 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 14 Lipca 2016 Share Napisano 14 Lipca 2016 Ale wielki . Fajny ale straszny czyścioch. Kiedyś sobie takiego zlepię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 14 Lipca 2016 Autor Share Napisano 14 Lipca 2016 Mam jeszcze 'rarytasik' A380 Emirates w zanadrzu. Jak kiedyś będę więcej umiał to go zrobię lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 14 Lipca 2016 Share Napisano 14 Lipca 2016 Tego z Emiratow widuje 2 razy dziennie jak startuje i laduje Pozdrawiam Bravo112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 14 Lipca 2016 Autor Share Napisano 14 Lipca 2016 Tego z Emiratow widuje 2 razy dziennie jak startuje i laduje Pozdrawiam Bravo112 To gdzie mieszkasz - bo na pewno nie w Polsce Zazdroszczę, tak czy siak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 14 Lipca 2016 Share Napisano 14 Lipca 2016 Brakuje mi tu tylko jednego - błysku lakieru na powłoce ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 14 Lipca 2016 Autor Share Napisano 14 Lipca 2016 W "tamtych czasach" nie miałem jeszcze w warsztacie dobrego lakieru na końcowy werniks. Wydaje mi się, że zastosowałem na koniec tylko Sidolux, a teraz codziennie muszę na to patrzeć i "żałować za grzechy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 15 Lipca 2016 Share Napisano 15 Lipca 2016 Niedaleko Düsseldorfu Pozdrawiam Bravo112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 15 Lipca 2016 Autor Share Napisano 15 Lipca 2016 No patrz - w Niemczech A380 siada w stolicy landu a u nas nawet w stolicy państwa go nie uświadczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 16 Lipca 2016 Share Napisano 16 Lipca 2016 To jest troche inaczej W Düsseldorfie mieszka bardzo duzo japonczykow i podejrzewam ze wielu z nich wlasnie lata 380-ka bo to chyba wlasnie ta trasa i w Emiratach jest przesiadka na JAL Gosc od nas lata do Mazdy i chyba cos o tym wspominal (mnie malpiszon nie wzial ) Pozdrawiam Bravo112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pencil37 Napisano 18 Lipca 2016 Share Napisano 18 Lipca 2016 Ciekawy model, nie widzę dokładnie na zdjęciach - oszklenie to kalka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milczacy Napisano 19 Lipca 2016 Autor Share Napisano 19 Lipca 2016 Tak. Na oknach jest zestawowa kalkomania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi