Mikele Napisano 16 Lipca 2016 Share Napisano 16 Lipca 2016 To nie jest fotomontaż http://www.defence24.pl/411210,farnborough-2016-valor-przyszloscia-transportu-us-army-sobota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matys Napisano 12 Września 2017 Share Napisano 12 Września 2017 Niechcący trafiłem na ten wątek, a akurat parę dni temu trafiłem w internetach na zdjęcie pierwszego prototypu, który rzekomo jest już ukończony w 100% i czeka na swój pierwszy lot: Takie trochę brzydkie dziecko V-22 i Blackhawka jak na mój gust :3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 13 Września 2017 Autor Share Napisano 13 Września 2017 Brzydkie, ale jak będzie robić to, czego od niego oczekują, to nie będzie to nikomu przeszkadzać. No chyba, że modelarzom Historia lotnictwa zna bardziej dosadne przykłady brzydoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luckyLUKE Napisano 14 Września 2017 Share Napisano 14 Września 2017 A mi się podoba ta jego brzydota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi