Hubert Kendziorek Posted July 17, 2016 Share Posted July 17, 2016 Tematem galerii jest Messerschmitt Bf 109 K-4 W.Nr.332380. Model rozgrzebany jakieś trzy lata temu, jako zestaw treningowy - wierność oryginałowi była na drugim planie. W zasadzie, miałem go nie pokazywać, ale co tam Leciwy już zestaw Fujimi posłużył mi bowiem głównie jako poletko doświadczalne w zakresie pracy z żywicami (wydechy QB, kokpit Airesa dedykowany Hasegawie, trochę się trzeba było nagimnastykować). Koło ogonowe od Eduarda. Dodałem też wyrzutnie Werfer-Granate 21, mimo że nie widać ich na zdjęciu oryginału. "Pociski" są zrobione z jakichś bomb. Malowany Gunze, umiarkowanie brudzony pigmentami AK Interactive. Wyszedł, jak wyszedł - mam nadzieję, że niezależnie od wszystkich widocznych błędów da się znieść. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marek d Posted July 18, 2016 Share Posted July 18, 2016 Nie znam się na meserach, ale tego chętnie postawił bym w mojej gablotce. Mnie się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ripper1 Posted August 1, 2016 Share Posted August 1, 2016 Fajowski, z którego zestawu budowałeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hubert Kendziorek Posted August 1, 2016 Author Share Posted August 1, 2016 Dzięki, Panowie. To stareńki zestaw Fujimi nr 27033. Składał się bardzo przyjemne, jedyne problemy były z dopasowaniem kokpitu Airesa dedykowanego Hasegawie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts