Hubert Kendziorek Napisano 17 Lipca 2016 Share Napisano 17 Lipca 2016 Tematem galerii jest Messerschmitt Bf 109 K-4 W.Nr.332380. Model rozgrzebany jakieś trzy lata temu, jako zestaw treningowy - wierność oryginałowi była na drugim planie. W zasadzie, miałem go nie pokazywać, ale co tam Leciwy już zestaw Fujimi posłużył mi bowiem głównie jako poletko doświadczalne w zakresie pracy z żywicami (wydechy QB, kokpit Airesa dedykowany Hasegawie, trochę się trzeba było nagimnastykować). Koło ogonowe od Eduarda. Dodałem też wyrzutnie Werfer-Granate 21, mimo że nie widać ich na zdjęciu oryginału. "Pociski" są zrobione z jakichś bomb. Malowany Gunze, umiarkowanie brudzony pigmentami AK Interactive. Wyszedł, jak wyszedł - mam nadzieję, że niezależnie od wszystkich widocznych błędów da się znieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek d Napisano 18 Lipca 2016 Share Napisano 18 Lipca 2016 Nie znam się na meserach, ale tego chętnie postawił bym w mojej gablotce. Mnie się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ripper1 Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 Fajowski, z którego zestawu budowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 1 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2016 Dzięki, Panowie. To stareńki zestaw Fujimi nr 27033. Składał się bardzo przyjemne, jedyne problemy były z dopasowaniem kokpitu Airesa dedykowanego Hasegawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi