mandrivecs Napisano 15 Grudnia 2016 Napisano 15 Grudnia 2016 To,że Hataka wypuściła fajny zestaw to wiem, ale jak mam NATO Green z Tamiyi, ak Interactive, vallejo i Lifecolor. To na grzyba mi kolejny? Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Ale ja nie wiem co Ty tam masz Ja zazwyczaj maluję Tamiya albo zieleniami Pactry i mi wystarcza... Nawet w instrukcji IBG od wersji OSSM są podane: PACTRA A31 Vallejo 71.093 HATAKA HTK-A152 Life Color TM004 AK AK796 ...więc w tym przypadku przy zielonym użyję PACTRY, bo już się do niej przyzwyczaiłem... Cytuj
onkos1 Napisano 15 Grudnia 2016 Napisano 15 Grudnia 2016 No właśnie mam ten zestaw i chce go zrobić z siatkami od m1m. Tylko mi ten kolor mało pasuje. Jakiś ciemny się wydaje... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Cytuj
mandrivecs Napisano 15 Grudnia 2016 Napisano 15 Grudnia 2016 No właśnie mam ten zestaw i chce go zrobić z siatkami od m1m. Tylko mi ten kolor mało pasuje. Jakiś ciemny się wydaje... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk To go rozjaśnisz suchym pędzlem... Pamiętaj o wymianie wieży - w zestawie masz OSS-M, a w Afganistanie z siatkami jeździły OSS-D. No i musisz nabyć od Flachy pancerz Rafaela, bo w zestawie jest krajowy... Cytuj
onkos1 Napisano 15 Grudnia 2016 Napisano 15 Grudnia 2016 Pancerz już mam. Teraz czekam na wieżę. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi