jonathan Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 No coś tam dokupiłem przez te kilka dni: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 4 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2016 Zamówienie dotarło Tak, jestem szczęśliwy. Zafascynował mnie Rewel- T-34 piękne delikatne wypraski ,formy z 2002r.tak mi się wydaje, na dnie wanny dopatrzyłem się takiej daty Instrukcja olbrzymia , kolorowa i czytelna Jak podołam ,jutro otwieram warsztat w pancerce ,to zrobię inboxa Heler- Sherman tez super ,do wyboru kola Gaz z MW -masakra Tak jak mówiliście bez siekiery nie podchodź Teraz pędzę do dziupli popatrzeć na moje czolgusie i sprawdzić jak schną mi gipsowe formatki na podstawki pod nie.Te malusie "pancery" muszą mieć jakaś godna ekspozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 A pokaż te podstawki... Ogólnie z Piotrem zastanawialiśmy się nad wątkiem dotyczącym pancerki w tej skali. Myślę że kilka osób byłaby zainteresowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 4 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2016 Ponieważ przejrzałem sporo stron w necie , a wybór w 72 jest lichy, postanowiłem sam coś zrobić Remont domu"prawie" na ukończeniu , a zostało trochę rożnych śmieci ,wiec kombinuje Na razie zrobiłem sobie formatki ,z kleju do klejenia płyt karton-gips grubości 10 mm,Co odpowiada mniej więcej grubości przedwojennego muru Bede rzeźbił drogi ,ruiny, murki itp. na wzór tych z dioram do 35 Tu wybór jest olbrzymi, a dodatków,Znalazłem nawet kaloryfery, klamki,tapety, dywany. Oczywiście jak otworze warsztat ,będę się chwalił postępami prac Podpowiedzcie co ruszyć w pierwszej kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 4 Sierpnia 2016 Share Napisano 4 Sierpnia 2016 Jakby kogoś zainteresowało trochę sprzętu domowego i wogóle rzadkie dodatki do dioram w 1:72 http://www.jadarhobby.pl/super-euromodeller-m-156.html Jest wanna,kuchnia,wozy,wychodek Ps Poka,poka wypraski T-34 bo z tego co widziałem to chyba zvezda lepsza...ciekawe czy się mylę. Sherman ma też trzy różne " przekładnie" do wyboru. Ponoć najlepszy w tej skali... I co najmniej dwa prawdziwe kamuflaże Intruder https://www.google.pl/search?q=sherman+intruder&num=30&client=tablet-android-lenovo&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj4l5ztw6jOAhUTlxQKHW7gC8oQ_AUIBygB&biw=1280&bih=800#imgrc=tXFnZ4K9-Fmp8M%3A ( choc chyba inne gąsienice) Hurricane https://www.google.pl/search?q=sherman+hurricane&num=30&client=tablet-android-lenovo&prmd=inmv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiA8MqKxKjOAhXDthQKHcS8BA0Q_AUIBygB#imgrc=d67i3_KLal8MpM%3A https://www.google.pl/search?q=sherman+hurricane&num=30&client=tablet-android-lenovo&prmd=inmv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiA8MqKxKjOAhXDthQKHcS8BA0Q_AUIBygB#imgrc=rHkLAao1GvoWtM%3A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 5 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Rewel T-34-85 obiecany inbox I instrukcja format A-4 Ja jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Nie powiem... Fajny fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Dasz jakieś foto wieży ale z boku? Ma to charakterystyczne wcięcie mniej więcej w połowie? Szukam wieży do Rudego i na razie tylko nędzny Eastern Express ją ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 5 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Piotr_p jak sie orientujesz jestem NOGA w pacerce Nie mam pojecie o co chodzi O to fotki istrukcja tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Dzięki.... Czyli jest wcięcie....chodzi mi o to wcięcie w dolnej części mniej więcej w połowie ku tyłowi ,w instrukcji nad nr37. Swoją drogą ciekawie podeszli do budowy tej wieży...prawie jak w oryginale... Tak dla miłej lektury http://www.missing-lynx.com/articles/russia/rpt34/rpt34.htm Ja nie ograniam więc tylko dla "detalistów" wklejam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Ale ta T34-85 chyba tez u mnie zawita ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 5 Sierpnia 2016 Share Napisano 5 Sierpnia 2016 Mnie w głowie kiełkuje myśl o Karlu/Ziu....chyba odwiedzę kilka sklepów w Wawie choć kieszenie puste prawie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 6 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Podjąłem decyzje Ponieważ nie otrzymałem podpowiedzi od czego zacząć Robie dla treningu i wprawy to Wyrzeźbiłem podstawkę Chce zrobić szprychy.Nie wiem czy podołam w tej skali,ale bardzo kusi mnie spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 6 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Witam. Jureczek przeglądnij sławną relację Marudka. Robił szprychy w swoim BMW. link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 zdjęcia poznikały - czyżby fotosik lub inne g? przejdź chociażby na flickr (używam od roku) i kłopoty znikną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 6 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 6 Sierpnia 2016 zdjęcia poznikały - czyżby fotosik lub inne g? Ostatnio Photobucket szalał i nie było widać zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 6 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Tego się balem Bylem w Picassa Web Teraz wstawiłem przez Google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Google niestety często leży. Ja sam korzystam z photobucket.com Jak na razie bezproblemowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Ja staram się być DALEKO od wszystkich "darmowych" usług Google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Bylem w Picassa Web Picassa Web nadal jeszcze działa, więc możesz wstawić przez nią, dobry jest też Imgur fotki nie znikną Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Ja też z Photobucket korzystam...nierzadko przez aplikację mobilną na telefonie/tablecie Karl'a niestety chwilowo odpuściłem... Musialem troszkę chemii i farbki kupić bo magazyn się kurczył Ale po 10-tym wracam do niego bo się przypaliłem troszkę na Hobbybossa. Zdjęć niekiedy nie widac z Photobucketa na przeglądarkach typu Opera ...ja tak mam na kompie. Przy zakladaniu tematu widać fotki przy następnym otwarciu juz nie. Muszę np. Chrome otwierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 6 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Kombinuje nadal z Google Nie wiem czy teraz widać? Szukam w aplikacjach -udostępniania googl Picassa u mnie przestał działać ,wstawia tylko archiwa i przekierowuje na Googl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 6 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Przepraszam zapomniałem Marudek,Mikolaj75.Arek+1 --- to moje wyrocznie i nie doscignione autorytety jawkers ,znam Ich prace Dlatego mnie to kusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 6 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Zobaczcie teraz https://goo.gl/photos/Kvxfdf9kPfDsRyc89 Na probe zrobiłem imboxy ze zdjęciami mam problem znikają ,choć są udostępnione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 6 Sierpnia 2016 Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Jeśli ta droga to odlew o którym pisałeś wcześniej to świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi