jureczek Napisano 6 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 6 Sierpnia 2016 Tak to ta droga Motorek złożony na sucho Duperelka malutka ,ale części pasują idealnie Nawet dłonie kierowcy BMW układają się ładnie na kierownicy Wstawię zdjęcia ,jednak nie wiem czy nie znikną i dodam link na wypadek psikusom [/img] link https://goo.gl/photos/Kvxfdf9kPfDsRyc89 Murek po sido, a jeszcze wasz,trawka ,roślinki,zacieki i mech na murku Ale mnie porąbało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Ja do murków muszę kupić zestaw Hataki....ciekawa jest prezentacja na youtube Tak mi się przypomniało To moja mantra malowania pojazdów w Braile Scale....bardzo czesto go włączam ...trzy części "almanacu. Polecam Muszę też poszukać jak zrobić szprychy ....gdzieś na youtube był tutorial O jest...znalazłem. Co prawda w większej skali ale kiedyś trzeba będzie spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 7 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Zawsze jak oglądam jego filmy, to podoba mi się ten jego pędzelek, którego używa. Może ktoś wie z jakiej firmy jest lub gdzie go kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Który pędzelek? Okrągły ,płaski długi,krótki? Może jakiś zrzut? Może na jego blogu coś znajdziesz http://www.heresybrush.com/2015/efecto-de-salpicaduras-en-15mm-splashes-effects-in-15mm/ Ja ostatnio kilka fajnych pędzelków w empiku kupiłem 00,000, płaski z ostrzejszą końcówką jakie np Mig w ofercie...niezłe ceny...sprawdź może też coś trafisz na działe dla plastyków Tak przejrzałem to nagranie i te z pomaranczową rączką to chyba produkty AK http://www.mojehobby.pl/products/Round-Brush-1-Synthetic.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 7 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 7 Sierpnia 2016 W filmie poniżej, używa tego pędzla w 8m34s. W innych filmach też nim maluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 O ten patyk z włosiem chodzi¿ Nie wygląda mi to na modelarski pędzel, pewnie coś z oferty dla plastyków Ps Chyba że coś z oferty Tamiya http://www.mojehobby.pl/products/Blunt-Brush-Sml.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 7 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 7 Sierpnia 2016 O ten patyk z włosiem chodzi¿Nie wygląda mi to na modelarski pędzel, pewnie coś z oferty dla plastyków Ps Chyba że coś z oferty Tamiya http://www.mojehobby.pl/products/Blunt-Brush-Sml.html Być może to jest to. Jureczek, sorry za zaśmiecanie tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 7 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Witam Nie marudzić wszystko jest na temat Ja lubię sobie poczytać -nauki nigdy za dużo Zawsze można coś podpatrzeć a Wasze pogaduszki są fajne i jak to się mówi pod ręka,nie trzeba latać po forum aby znaleźć ciekawy np.link Chyba kupie sobie taka plastelinke Te kolka to 1:35 Wiem jak zrobić podglądałem Marudek-a Problem z tym ze chce wyciąć nie niszcząc błotnika i widełek bo z moimi zdolnościami ich nie odtworzę Zapas to już mniejszy ""pikuś"" ha ha ha i na nim potrenuje W ramach przerw nad klejeniem BMW ,upiększam podstawkę Jak mi się uda wstawić zdjęcie to wieczorem będę się chwalić ulepkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 7 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Motorek będzie miał gzie stać Jestem zadowolony A czy widać zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Coś mi ten "bruk" przypomina... Aaaa to pewnie wzorek z siateczki do szlifowania gładzi szpachlowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Ja zdjęć nie widzę ...tylko te wcześniejsze z początku tej strony O jakiej plastelince piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Ja zdjęć niw widzę ...tylko te wcześniwpejsze z początku tej strony Ja też nie widzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 7 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Przepraszam za utrudnienia z zdjęciami Staram się opanować Zdjecia Google Mam konto i maila w Googl ,Na kompie Windows-!0 ,darmowy z dopisany do 7,przeglądarka fajer fox Jestem już wiekowy facet a młodych nie mam pod ręka Kombinuje jak potrafię Wiec wybaczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Jureczku dlatego tak jak mówiliśmy pomyśl o photobucket Tworzysz foldery a tam tylko przeciągasz zdjęcia. Sam podaje Ci linki które możesz wykorzystać na stronach, forach itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Święte słowa nawet jak zły link dasz spośród 4-5 możliwych to i tak coś widać. A z wiekiem to różnie. ..z czasem więcej pokory i spokoju przybywa. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 8 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2016 Wielkie "G" Dzieci przyjadą z urlopu ,to poproszę aby kupiły mi ten phobucket Jak jestem zalogowany na zdjęciach googl , zdjęcia są na forum,podejrzewam ,ze tylko u mnie,chociaż je upubliczniłem i opublikowałem Na razie udaje mi się tylko pokazać za pomocą linku https://goo.gl/photos/d2hcqRH79fSSTDan8 Wielkim krokami zbliża się finał "Konkursu lato-2016" Samolocik na ukończeniu a tu znowu Du... ,bo jak się pochwalić ,jak nie można wstawić zdjęć Osobiście przeglądając forum ,zdecydowanie wole oglądać ładne zdjęcia, niż do nich linkować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 8 Sierpnia 2016 Share Napisano 8 Sierpnia 2016 Photobucketa się nie kupuje. Można się zarejestrować bezpłatnie. Darmowe konto ma 10 GB danych bodajże możliwe do wrzucenia Oczywiście potem można sobie wykupić większe konto. Aczkolwiek ja już ze 3lata ciągnę na bezpłatnym i daję radę...zajęte dopiero 0,3% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 8 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 8 Sierpnia 2016 Wielkie "G"Dzieci przyjadą z urlopu ,to poproszę aby kupiły mi ten phobucket Jak jestem zalogowany na zdjęciach googl , zdjęcia są na forum,podejrzewam ,ze tylko u mnie,chociaż je upubliczniłem i opublikowałem Na razie udaje mi się tylko pokazać za pomocą linku https://goo.gl/photos/d2hcqRH79fSSTDan8 Wielkim krokami zbliża się finał "Konkursu lato-2016" Samolocik na ukończeniu a tu znowu Du... ,bo jak się pochwalić ,jak nie można wstawić zdjęć Osobiście przeglądając forum ,zdecydowanie wole oglądać ładne zdjęcia, niż do nich linkować Jureczku jeżeli nie poradzisz sobie z wystawieniem zdjęć, to ja służę pomocą. Wystarczy, że prześlesz mi zdjęcia które mają być w twojej galerii i założysz temat w galerii. Ja wrzucę zdjęcia w twoim temacie i w twoim imieniu. Załoga jest wyrozumiała, więc nie powinno być problemu. A jak już uporasz się z tym i nauczysz się wstawiać zdjęcia, to wrzucisz swoje linki w temat, a mój post zostanie usunięty. I będzie wilk syty i owca cała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 8 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2016 Nie wiem jak dziękować za taka wyrozumiałość i chęć pomocy Kłaniając się w pas i tak tego nie zobaczycie Ale ogromne DZIĘKUJE Teraz trochę do rzeczy Wertuje net w poszukiwaniu Photobucket dowland za free,otwierają sie tylko strony z gównianymi aplikacjami Znalazłem stronę ale trzeba zapłacić niby free ale 1euro na m-c ,na rok 10 euro Faktycznie darmo ,ale nie potrafię bez pomocy córki przelać z konta pieniędzy A może ktoś z Was ma link ,język obojętny może droga dedukcji jakoś się uporam A zajrzę jeszcze na posty " Jak zrobić i pokazać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 8 Sierpnia 2016 Share Napisano 8 Sierpnia 2016 http://s1282.photobucket.com Kurcze faktycznie jest tych stron....coś pozmieniało się chyba Ten link na górze powinno byc to. Przynajmniej u mniue sie otwiera to co powinno. Otwiera się jako moje konto ale pewnie u ciebie będzie dopiero do rejestracji. W prawym górnym rogu powinno być SIGN UP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 9 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Jonathan - próbuje wstawić zdjęcia w/g wskazówek Wstawiam zdjęcie podstawki na której będzie pędził motorek "pędził" bo nie dam rady zrobić szprych,a pędzący to nie widać szprych tak jak śmigło w lecącym samolocie Zapas walczę tu chce zrobić szprychy Niby się udało ,bo u mnie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 9 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Przeglądam swoje posty znikły zdjęcia na stronie 4 a te których nie było na 5 są tak jet u mnie chyba sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 9 Sierpnia 2016 Share Napisano 9 Sierpnia 2016 Ścianka jak ta lala. Tu ładnie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 10 Sierpnia 2016 Share Napisano 10 Sierpnia 2016 Fakt podstawka klasa. A ja się pochwalę Bergetigerem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jureczek Napisano 10 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2016 Ładne te wypraski , no i załatwił dwa Teciaki To teraz do roboty Piotr_P Ledna podstawka- Bergepancer , dwa teciaki dwa żołnierzyki i będzie super dioramka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi