Daz Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 W zawiązku z rocznicą Powstania Warszawskiego, stworzyłem taką drobną dioramkę, upamiętniającą bohaterskie dzieci, harcerzy biorących udział w powstaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 Mi się podoba. Dobry pomysł na upamiętnienie bohaterów tamtych dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamman Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 Mi też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 No i lepszej daty na taka prezentację niż dziś nie ma. Fajna praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 1 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 1 Sierpnia 2016 specjalnie było szykowane na dzisiejszy dzień do prezentacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 Bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz84 Napisano 1 Sierpnia 2016 Share Napisano 1 Sierpnia 2016 Piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi