Skocz do zawartości

Wystawa modeli Redukcyjnych Gdynia 15.08.2016

Drozdek

Rekomendowane odpowiedzi

Przede wszystkim, WIELKIE podziękowania dla Wszystkich przybyłych, szczególne dla wszystkich wystawiających swoje modele, którzy zechcieli poświęcić dla Nas swój czas oraz

klubów:

- "Trójmiejskiego Pikniku Modelarskiego" Gdańsk;

- "Denar" Elbląg;

- "Combat" Chełmża.

Frekwencja mile nas zaskoczyła, szczególnie że była to nasza "dziewica", ten pierwszy raz, dlatego też wybaczcie za wszelkie niedociągnięcia.

Po więcej zdjęć zapraszamy na profil FB "Kompas".

Wygrała diorama "Gdańsk".

Wyróżnione też były Mig-23 i dwa kartony: boeing B-17 i Suzuya.

V miejsce egzekwo nasze 2 modele.

Sam jakiś tam konkurs wymyślony był na miejscu i miał jedynie charakter lekkiej zabawy, głosowali wszyscy przybyli turyści i ich dzieci, większość podejrzewam, że w ogóle nie związanych z modelarstwem, ale dzieciaki świetnie się bawili.

Ubolewamy nad delikatnymi stratami, wiemy że takie rzeczy miały miejsce, następnym razem baczniej zwrócimy na to uwagę.

Nad konkursem intensywnie myślimy i szukamy jakiś funduszy. W sezonie letnim, ciężko będzie o miejscówkę, Klub MW "Riwiera jest "mocno eksploatowany", i ciężko będzie w ogóle się rozpakować, na pobliskich parkingach brak miejsc!

Wstępny termin to luty 2017, czy się uda, zobaczymy...

Myślę, że wystawa w dniu Wojska Polskiego jeszcze zagości.

Pozdrawiam.

Rafał.

Jestem w trakcie "wyciągania" ich od osób, które były z aparatami. Bardzo możliwe że powyższe osoby same wrzucą zdjęcia. Ja dysponuję tylko zdjęciami kolegi net_sailor oraz linkiem do fanpage wssółorganizatora Trójmiejskiego Pikniku Modelarskiego z Gdańska. Wiem że nie każdy posiada konto na tym portalu społecznościowym dlatego "negocjuję" o wrzucenie na jakiś serwer.

http://www.facebook.com/1466711093650174/photos/?tab=album&album_id=1669642966690318