kowal76 Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Mam pytanko. Jaki kolor z palety farb Gunze lub Tamiya zastosować do pomalowania kokpitu w Mustangu Mk III ?. Będę robił wersję z polskiego dywizjonu. Pytam ponieważ niekiedy w warsztatach są burzliwe dyskusje na tematy podobne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artur D. Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Ja bym dał amerykański z trójpaka Gunze, a którego Mustanga chcesz robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 7 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Planuję Tamkę 1/48 w wersji pudełkowej PK-G lub PK-H. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
greatgonzo Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 ANA 611 Interior Green. Dark Dull Green ewentualnie możliwy dla fotela SJ, o ile akurat w taki fotel dany Mustang był wyposażony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 7 Sierpnia 2016 Share Napisano 7 Sierpnia 2016 Pytam ponieważ niekiedy w warsztatach są burzliwe dyskusje na tematy podobne . No to już masz to samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 8 Sierpnia 2016 Autor Share Napisano 8 Sierpnia 2016 A ten Dark Dull Green to z Gunze lub Tamki który ?. Nad tym H 58 też myślałem. Edit Dziękuję za pomoc. Chyba zakupię ten trójpak Gunze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi