subaroman Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 (edytowane) Poniewaz jeden z uzytkownikow forum zarzuca mi, ze modele w moich galeriach nie sa mojego autorstwa, wklejam temacik z projektami, ktore aktualnie robie. Edytowane 26 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyline Napisano 24 Grudnia 2007 Share Napisano 24 Grudnia 2007 Modele sa niezle niektore jakby dokonczone ale pewnie im brakuje niektorych detalow . Ja tobie wieze ze to sa twoje modele . Pozdrawiam i wiecej takich modeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 25 Grudnia 2007 Share Napisano 25 Grudnia 2007 No tak nie wierni zawsz pierd... głupoty to to im na ręke ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Ożesz kolego Uruchomiłeś linie produkcyjną czy jak??? A tak na serio to bogata kolekcja Te w galerii robią niesamowite wrażenie. Tak trzymać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 27 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 27 Grudnia 2007 Kilka kolejnych pozycji na moim warsztacie. Prace posuna sie duzo do przodu, kiedy tylko dotra do mnie farby. W drodze sa dwa kartoniki ts-26, wiec drzyjcie modele!!!! Pozdro 4 all!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 27 Grudnia 2007 Share Napisano 27 Grudnia 2007 Nie byłbyś zainteresowany sprzedażą Subaru Sambara? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 7 Lutego 2008 Autor Share Napisano 7 Lutego 2008 Kolejna furka na tapecie. Model Imprezy z Revella. Jakis czas temu pomalowalem podwozie i wnetrze modelu.Dzisiaj, po ok 3 tygodniach lezenia i schniecia, wypolerowalem nadwozie (polerowanie to papier 2500 i pasty polerskie Tamki czerwona i biala; do polerowania uzywam mieciutkiego papieru toaletowego, efekt idealny). Probnie przykleilem rowniez kilka naklejek. Model pomalowalem sprayem samochodowym fiata - capri blue, ktory jest identyczny z oryginalnym kolorem rajdowego subaru (przymiarka na Imprezie 1:1 w wersji McRae Edition). Nastepne beda linie podzialu i uszczelki wokol szyb, wychromowane zostana swiatla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 7 Lutego 2008 Share Napisano 7 Lutego 2008 Bardzo ładny niebieski lakier, ładny połysk . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 8 Lutego 2008 Autor Share Napisano 8 Lutego 2008 Kolejny etap prac modelarskich. Tym razem Toyota Landcruiser. Modelik pomalowany i wypolerowany (za wyjatkiem maski, ktora jeszcze musi polezec ok 2 tygodni) lakierami przeznaczonymi do Nissana. Wnetrze potraktowalem polmatem Revella, ktory idealnie imituje skorzana tapicerke. Elementy wnetrza pokryte brazowym kolorkiem, udajacym drewniane panele. Do tego troszke czarnego polmatu na przyciski i obudowe kierownicy. Wnetrze jeszcze dalekie jest od idealu i wiele trzeba dopracowac lub pozmieniac. Ale poki co prezentuje sie nienajgorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 8 Lutego 2008 Share Napisano 8 Lutego 2008 Prezentuje się wybornie. Piękne wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 8 Lutego 2008 Share Napisano 8 Lutego 2008 Model elegancki.Również mi się wnętrze bardzo podoba,piękne ahh. Pozdrawiam,eKrystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 8 Lutego 2008 Share Napisano 8 Lutego 2008 Jakimi konkretnie kolorami [numerki] malowałeś wnętrze? Chodzi mi o skóre oraz drewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 11 Lutego 2008 Autor Share Napisano 11 Lutego 2008 Kontynuacja budowy klasyka wyscigow - Volvo 850. Kasta zostala niemalze w 100% oklejona. Teraz pora na wykonczenie wnetrza i zawieszenia. Pozniej moze jakies lakierowanie kalek i linie podzialu do wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 11 Lutego 2008 Share Napisano 11 Lutego 2008 Fajniusie volvo , ale chyba kierownica jest nie domalowana :P , tak przynajmniej sądze po fotkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 11 Lutego 2008 Autor Share Napisano 11 Lutego 2008 Fajniusie volvo , ale chyba kierownica jest nie domalowana :P , tak przynajmniej sądze po fotkach Dokladnie, kierownica i kilka innych elementow (dlatego dzial "warsztat"). W dziale "galerie" bedzie juz kompletne. Pozdrawiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 12 Lutego 2008 Share Napisano 12 Lutego 2008 Widzę że LandCruisera masz normalnego z Tamiyy ja mam niestety dziadoską wersje z Fujimi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccsrally Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 witam jestem tu nowy modele sklejam od kilka ladnych lat z przerwami:) mam kilka pytan do subaromana czy ta sierra to z tamiyi i czy wiesz gdzi emozna kupic sierre piszesz ze malowales sprayem fiata subaru nie zzera ci plastiku ten spay a moze to jakis specjalny? masz moze jakis dostep do reji model w polsce?w tamtym tygodniu bylem w czechach kolo harahowa ale duzego wyboru nie mieli z reji:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccsrally Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 aha zapomialem sklejam teraz celice gt four ale wlasnie robie tak jak ty na rajdowke tylko z wykorzystaniem elementow celici castrola czyli wnetrze i kola brak kalkomani(bedzie trenigowka)bo nigdzie nie moglem znalesc kitu reji do przerobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 23 Lutego 2008 Share Napisano 23 Lutego 2008 ccsrally opcja edytuj, mogą sie moderatorzy czepiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 23 Lutego 2008 Autor Share Napisano 23 Lutego 2008 czy ta sierra to z tamiyi i czy wiesz gdzi emozna kupic sierre Sierry sa dostepne w dosc duzych ilosciach na Ebayu. Dwie wersje malowania. I sa to zestawy Tamiya. piszesz ze malowales sprayem fiata subaru nie zzera ci plastiku ten spay a moze to jakis specjalny? Sa to normalne spraye samochodowe, jak na aucie 1:1. Plastikowi nic sie nie dzieje, nawet jezeli podkladu nie dasz. masz moze jakis dostep do reji model w polsce?w tamtym tygodniu bylem w czechach kolo harahowa ale duzego wyboru nie mieli z reji:( 95% modeli kupuje wlasnie na Ebayu, reszte w innych miejscach w sieci. Jezeli potrzebowalbys pomocy przy kupnie, to wal smialo na priva. (...) rajdowke tylko z wykorzystaniem elementow celici castrola czyli wnetrze i kola brak kalkomani(bedzie trenigowka)bo nigdzie nie moglem znalesc kitu reji do przerobki Na necie mozna znalezc zestawy do przerobki Celicy 205 ST, z Racing 43, jak dobrze pamietam. Jest rowniez kilka zestawow kalkomani na Celice tego typu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ccsrally Napisano 24 Lutego 2008 Share Napisano 24 Lutego 2008 hej iedys wlasnie pomalowalem model sprayem samochodowym i zjadlo mi palstik ale to bylo dawno i spraye moglbyc na acetonie moze teraz cos pozmieniali:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 20 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 20 Kwietnia 2008 (edytowane) Po zakonczeniu prac nad modelem 1:1, pora na wznowienie prac nad modelami 1:24. Sprawy maja sie do przodu, ale powoli i w malych ilosciach. Ostatnio bawilem sie z Civic`iem, ktory juz niemal skonczyny jest. Edytowane 26 Kwietnia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zwir3k Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 linia podziału wyszła nawet ładnie :P No może ciut gruba jest xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 21 Kwietnia 2008 Autor Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Na zdjeciach tak to wyglada. W rzeczywistosci jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 21 Kwietnia 2008 Share Napisano 21 Kwietnia 2008 Linie podziału są boskie , normalnie ładniejszych nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi