DarkWing Napisano 26 Sierpnia 2016 Share Napisano 26 Sierpnia 2016 Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 3 - Pojazdy cywilne Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 5 - najlepsza praca w klasach 1,2,3,4,5 zbudowana w oparciu o model Tamiya Warsztat TUTAJ Witam Przedstawiam galerię ukończonego modelu Honda RC211V LCR od Tamiya w skali 1:12. Model wykonany ze śladową domieszką elementów waloryzacyjnych - pozostałościach po poprzednich modelach: Elementy fototrawione od TopStiudo: - atrapa chłodnicy - mechanizm napinający łańcuch - popychacz zmiany biegów - dystanse zacisków hamulcowych - tylna tarcza hamulcowa - przednie tarcze hamulcowe - pólka z zegarami - wieszak wydechu Dodatkowym elementem wzbogacającym sam motocykl jest figurka kierowcy. Waloryzacja figurki to free style - malowanie mniej więcej podpatrzone na zdjęciach, reklamy na kombinezonie to kalki zebrane z pozostałych modeli - czysta fantazja - stawiałem tylko i wyłącznie na widowiskowość, choć w pierwotnym zamiarze miała być konkretna postać - niestety zabrakło umiejętności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 27 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 27 Sierpnia 2016 Edit Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratuluję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratulację wygląda rewelacyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 To był mój zdecydowany numer jeden w cywilach, maszyna na zdjęciach wygląda obłędnie i zupełnie jak prawdziwa. Nie mam bladego pojęcia czy te motocykle tak należy malować, czy są inne techniki i kanony piękna w tego rodzaju modelarstwie, ale wiem na pewno że mi się to bardzo podoba. Jedyny zgrzyt to twarz motocyklisty, kompletnie nieudana, warto było ją zasłonić ciemną osłonką, czy jak się ta szybka w kasku nazywa. Ale model - perełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi