pedzelek Posted August 31, 2016 Share Posted August 31, 2016 Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 5 - Dioramy Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepszy model w barwach Polski Warsztat TUTAJ Dziś dostałem urlop na żądanie. Od wczesnych godzin rannych do momentu założenia tej galerii robiłem co mogłem żeby to miało ręce i nogi. Ta naprawdę to od 2-3tygodni większość wolnego czasu spędzałem przy tym projekcie. Bez spotykania się ze znajomymi. Wylegiwania na plaży , oglądania telewizji, filmów oraz uprawiania sportu. Żona już nerwowo tak samo jak ja nie wytrzymuje. Syn tylko woła ciągle TATA, TATA! W większości z efektu jestem zadowolony. Z latawcem było zabawy i nie miałem już czasu na odpowiednie go ustawienie. I wygląda jak wygląda. Jeśli chodzi natomiast o wodę to niestety nie zdążyłem. Okazało się ,że żywica schnie 16h. A byłem pewien ,że 2h. I niestety bez strumyczka. Zapraszam na krótki przegląd mostów świata. . . . . . . . . . Pomysł Pędzelek. Rysunek siostra. . . . . . . . . . . . . . . . . . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted August 31, 2016 Super Moderator Share Posted August 31, 2016 Edit Admin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Bardzo dobra praca. Gratulacje za zgarnięcia dwóch trofeów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan1 Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Bardzo dobra praca. Gratulacje za zgarnięcia dwóch trofeów. Trzech:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
raval74 Posted September 13, 2016 Share Posted September 13, 2016 Gratuluję... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pedzelek Posted September 13, 2016 Author Share Posted September 13, 2016 Tak w 3 kategoriach: Dioramy -Miejsce 1 Najlepsza relacja z prac warsztatowych -Miejsce 1 Najlepszy model w barwach Polski -Miejsce 1 (w tej kat. Gajowy z wąsami podpowiedział co i jak) Dla mnie to zaskoczenie . Bomba!!! Bardzo cieszy mnie to, że podobają się wam moje prace. Jeśli miałbym więcej czasu na budowę dioramy wylałbym żywicę pod most. A zdjęcia w galerii bym dopieścił bo widać momentami ,że robione na szybkiego. DZIĘKI PANOWIE! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted September 14, 2016 Share Posted September 14, 2016 A. Widzisz, tę ostatnią przegapiłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Super Moderator Reflect Posted September 14, 2016 Super Moderator Share Posted September 14, 2016 Moje najszczersze gratulacje! Bardzo ładna diorama! Należało się! pozdrawiam Christian Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts