pedzelek Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 5 - Dioramy Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 3 - Najlepszy model w barwach Polski Warsztat TUTAJ Dziś dostałem urlop na żądanie. Od wczesnych godzin rannych do momentu założenia tej galerii robiłem co mogłem żeby to miało ręce i nogi. Ta naprawdę to od 2-3tygodni większość wolnego czasu spędzałem przy tym projekcie. Bez spotykania się ze znajomymi. Wylegiwania na plaży , oglądania telewizji, filmów oraz uprawiania sportu. Żona już nerwowo tak samo jak ja nie wytrzymuje. Syn tylko woła ciągle TATA, TATA! W większości z efektu jestem zadowolony. Z latawcem było zabawy i nie miałem już czasu na odpowiednie go ustawienie. I wygląda jak wygląda. Jeśli chodzi natomiast o wodę to niestety nie zdążyłem. Okazało się ,że żywica schnie 16h. A byłem pewien ,że 2h. I niestety bez strumyczka. Zapraszam na krótki przegląd mostów świata. . . . . . . . . . Pomysł Pędzelek. Rysunek siostra. . . . . . . . . . . . . . . . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 31 Sierpnia 2016 Super Moderator Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Edit Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Bardzo dobra praca. Gratulacje za zgarnięcia dwóch trofeów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan1 Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Bardzo dobra praca. Gratulacje za zgarnięcia dwóch trofeów. Trzech:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratuluję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 13 Września 2016 Autor Share Napisano 13 Września 2016 Tak w 3 kategoriach: Dioramy -Miejsce 1 Najlepsza relacja z prac warsztatowych -Miejsce 1 Najlepszy model w barwach Polski -Miejsce 1 (w tej kat. Gajowy z wąsami podpowiedział co i jak) Dla mnie to zaskoczenie . Bomba!!! Bardzo cieszy mnie to, że podobają się wam moje prace. Jeśli miałbym więcej czasu na budowę dioramy wylałbym żywicę pod most. A zdjęcia w galerii bym dopieścił bo widać momentami ,że robione na szybkiego. DZIĘKI PANOWIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 A. Widzisz, tę ostatnią przegapiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Reflect Napisano 14 Września 2016 Super Moderator Share Napisano 14 Września 2016 Moje najszczersze gratulacje! Bardzo ładna diorama! Należało się! pozdrawiam Christian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi