Locker's Workshop Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Galeria Konkurs Lato 2016 Model zakwalifikowany do: Klasa 5 - Dioramy Specjalna 1 - Najlepsza interpretacja tematu konkursowego Specjalna 2 - Najlepsza relacja z prac warsztatowych Specjalna 5 - najlepsza praca w klasach 1,2,3,4,5 zbudowana w oparciu o modelu Tamiya Warsztat TUTAJ Galeria Końcowa - Co za upał! No dajcie odpocząć !!!! - Bliski Wschód, 1:35 _____________________________________________________________________________________________________ Diorama ukończona, choć niestety nie zdążyłem dodać kilku elementów a wiele rzeczy z powodu pośpiechu wygląda jak wygląda. Jednak proszę o docenienie moich starań i łaskawe podejście do oceny _____________________________________________________________________________________________________ Diorama powstała na bazie modelu "MERKAVA" Tamiya 1:35, poza modelem wszystko łącznie z figurkami zostało zrobione od podstaw, co można zobaczyć w wątku warsztatowym: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=222&t=54109 A tak to się prezentuje! DETALE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karambolis8 Napisano 31 Sierpnia 2016 Share Napisano 31 Sierpnia 2016 Edit Admin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raval74 Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 Gratuluję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 13 Września 2016 Share Napisano 13 Września 2016 bardzo ładna praca. Zwłaszcza ,że sam lepiłeś figurki! Ułamka brakowało i byś zajął 1miejsce Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Locker's Workshop Napisano 13 Września 2016 Autor Share Napisano 13 Września 2016 Gratuluję... Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Locker's Workshop Napisano 13 Września 2016 Autor Share Napisano 13 Września 2016 bardzo ładna praca.Zwłaszcza ,że sam lepiłeś figurki! Ułamka brakowało i byś zajął 1miejsce Gratuluję! Również gratuluję bardzo wysokiej lokaty, a Twoja diorama bardzo mi się podobała pod względem technicznym jak i samej historii. Pierwszy raz brałem udział w konkursie i nie wiedziałem czego się spodziewać, i powiem szczerze że byłem zaskoczony wysokim poziomem prac jak i minimalnymi różnicami w ocenie. Jeśli chodzi o nagrody to trzecie miejsce o wiele bardziej mi pasowało niż I lub II hehe Bez konkursu pewnie nie zrobił bym tej dioramy przez rok a chodziła mi podobna po głowie juz od dawna. Jeśli odbędzie się konkurs zimowy to pomysł też już mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 14 Września 2016 Share Napisano 14 Września 2016 Dla mnie jedna z rewelacji konkursu. Kapitalny pomysł i takowe wykonanie. Świetnie to wszystko wygląda, a najbardziej podobało mi się jak rozwiązałeś problem bąbelków w wodzie przy pomocy beczki. Świetna diorama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dbariusz Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Gratuluje miejsca na podium, świetny warsztat i jego efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Września 2016 Share Napisano 15 Września 2016 Kapitalne malowanie. Świetna diorama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakx Napisano 16 Września 2016 Share Napisano 16 Września 2016 Gratuluję! Fajny pomysł i świetne wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Locker's Workshop Napisano 16 Września 2016 Autor Share Napisano 16 Września 2016 Bardzo wszystkim dziękuję za dobre słowa, nie spodziewałem się aż tak dobrego odbioru mojej pracy Wkrótce pokażę wersję poprawioną bez pośpiechu, mam nadzieję że poprawki również się spodobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi