enten Napisano 10 Października 2016 Share Napisano 10 Października 2016 isz, "karton", nie rdzewieje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 10 Października 2016 Autor Share Napisano 10 Października 2016 Czy to już będzie przesada, jak jeszcze jednego kupię, by zrobić to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coppercat Napisano 10 Października 2016 Share Napisano 10 Października 2016 Ja tam nie wiem, ale widziałem już modele z przerdzewiałymi deskami, więc zardzewiała dykta mnie nie zdziwi Jednak odrobina zdrowego rozsądku nie zaszkodzi Sugeruję przykurzenie i przybrudzenie, ale bez szaleństwa. Troszkę piachu, kurzu i "subtelne" wycieki wystarczą ..... IMHO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 15 Października 2016 Autor Share Napisano 15 Października 2016 W trakcie poszukiwania kurzu stwierdziłem, że jednak trzeba coś jeszcze porobić ;-) Nie bijcie - foto z komórki bo cały sprzęt zostawiłem w pracy. Jak znajdę właściwy kurz do przykurzenia modelu, to w końcu do kupy go złożę;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 16 Października 2016 Autor Share Napisano 16 Października 2016 I gotowy ;-) Sesja jak tylko znajdę czas w studiu ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin M. Napisano 16 Października 2016 Share Napisano 16 Października 2016 I nawet za bardzo go brudzić nie trzeba było, żeby dobrze wyglądał. Bagażnik pełny będzie, że tyle na dachu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toled Napisano 16 Października 2016 Autor Share Napisano 16 Października 2016 Się napakuje jeszcze ze dwa kartony ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi