enten Napisano 10 Października 2016 Napisano 10 Października 2016 isz, "karton", nie rdzewieje ;) Cytuj
toled Napisano 10 Października 2016 Autor Napisano 10 Października 2016 Czy to już będzie przesada, jak jeszcze jednego kupię, by zrobić to? Cytuj
Coppercat Napisano 10 Października 2016 Napisano 10 Października 2016 Ja tam nie wiem, ale widziałem już modele z przerdzewiałymi deskami, więc zardzewiała dykta mnie nie zdziwi Jednak odrobina zdrowego rozsądku nie zaszkodzi Sugeruję przykurzenie i przybrudzenie, ale bez szaleństwa. Troszkę piachu, kurzu i "subtelne" wycieki wystarczą ..... IMHO Cytuj
toled Napisano 15 Października 2016 Autor Napisano 15 Października 2016 W trakcie poszukiwania kurzu stwierdziłem, że jednak trzeba coś jeszcze porobić ;-) Nie bijcie - foto z komórki bo cały sprzęt zostawiłem w pracy. Jak znajdę właściwy kurz do przykurzenia modelu, to w końcu do kupy go złożę;-) Cytuj
toled Napisano 16 Października 2016 Autor Napisano 16 Października 2016 I gotowy ;-) Sesja jak tylko znajdę czas w studiu ;-) Cytuj
Marcin M. Napisano 16 Października 2016 Napisano 16 Października 2016 I nawet za bardzo go brudzić nie trzeba było, żeby dobrze wyglądał. Bagażnik pełny będzie, że tyle na dachu? Cytuj
toled Napisano 16 Października 2016 Autor Napisano 16 Października 2016 Się napakuje jeszcze ze dwa kartony ;-) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi