husarz12 Napisano 29 Września 2016 Share Napisano 29 Września 2016 jestem nowy na forum i wstawiam ostatnie, tudzież przedostatnie ulepki, panther A z zestawu dragona, chcialem zrobic panthere z nr 96 ale numery słąbo wyszły, wydaje mi się ze jest nieco za ciemna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonathan Napisano 29 Września 2016 Share Napisano 29 Września 2016 Mi tam sie bardzo podoba. Postaraj sie o lepsze fotki, napewno wiele dodadza uromu modelowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipa Napisano 29 Września 2016 Share Napisano 29 Września 2016 Szmata zakrywająca grille, ubłocone gąsienice zapasowe oraz braki zimmeritu w kolorze minii, to na minus. Ogólnie całkiem ładny model. Mam nadzieję, że Tigera Ausf B z warsztatu również wkrótce zobaczę w galerii. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 29 Września 2016 Share Napisano 29 Września 2016 Model bardzo fajny, dużo ciekawych detali, ładne brudzenie... efekt oglądania psują jednak zdjęcia, gdyby były lepsze to byłby pełen zachwyt . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 29 Września 2016 Share Napisano 29 Września 2016 Zapowiada się ładnie, ale fotki, panie fotki. Trzeba się teraz postarać robić lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankrider Napisano 29 Września 2016 Share Napisano 29 Września 2016 Wnętrza rur wydechowych pomaluj na czarno Inna sprawa, nie róbcie drodzy koledzy wszystkich zadrapań od razu ciemnych, bo na wielu zdjęciach widać, że 2/3 zadrapań to zdarty kamuflaż i widać bazowy kolor, a nie od razu goły metal i rdza. Nie wiem czemu ludzie myślą, że w czołgu jak w aucie zadrapanie to od razu zdarty kolor do gołej stali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 30 Września 2016 Share Napisano 30 Września 2016 Rasowa pantera !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 30 Września 2016 Share Napisano 30 Września 2016 Niezły model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi