Hamilkar Napisano 12 Października 2016 Share Napisano 12 Października 2016 Hamilkar - chyba inne modele widzielismy, bo w moim linie wygladaja jak wyryte gwozdziem a nity moga symulowac przestrzeliny z szylki ;) A to rzeczywiście chyba mamy różne modele, bo w moim linie są dużo lepsze np. niz w Hobby szefie, oczywiscie nie jest to Hasegawa, ale.... jako bardzo wybredny w tym temacie, muszę przyznać Nobla za linie dla Airfixa za ten model. Tak samo jest w Super Etendardzie Hellera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 14 Października 2016 Share Napisano 14 Października 2016 Świetnie zrobiony, aż mnie nakłonił do sprawienia sobie czegoś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 14 Października 2016 Share Napisano 14 Października 2016 Witam Waszmościów. slee chciałem zwrócić Ci honor, co do Buccaneer. Dzisiaj obejrzałem dokładnie. Rzeczywiście te linie i nity jak u Hobby Szefa, czy Kinetica ( wyłączając Sukę 33, ale to nie ich projekt ). Masz rację do zazaszpachlowania i nacięcia na nowo. Podtrzymuję - Suczysko 33 w Twoim wykonaniu bajeczne. Może zawitasz z nią do Bielska-Białej : www.mpm.ig.pl Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 14 Października 2016 Autor Share Napisano 14 Października 2016 Hehe, do Bielska zawitam kiedys na pewno, bo z Czechowic jestem, ale raczej napewno nie z modelem, bo raczej w calosci by z Reykjaviku w luku bagazowym nie dolecial ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hamilkar Napisano 14 Października 2016 Share Napisano 14 Października 2016 Wbijaj bez Suczysławy nawet. Przyjdź do Nas do Strefy Modelarskiej. Spotykamy się co piątek i sobotę. Raz w miesiącu mamy nocki modelarskie. Jak rozumiem nie będzie Cię za tydzień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 14 Października 2016 Share Napisano 14 Października 2016 Bez problemu doleci jak będzie dobrze spakowany, wiem co mówię ponieważ wysyłałem już modele w dalszą podróż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 15 Października 2016 Autor Share Napisano 15 Października 2016 Wbijaj bez Suczysławy nawet. Przyjdź do Nas do Strefy Modelarskiej. Spotykamy się co piątek i sobotę. Raz w miesiącu mamy nocki modelarskie. Jak rozumiem nie będzie Cię za tydzień ? Nie ma szans na przylot do Polski w tym roku. Najwczesniej pojawie sie na wielkanoc w przyszlym, i jak czas pozwoli to z checia odwiedze Strefe @KRL - Mam problem z obroceniem Suczki na plecy zeby czegos nie pourywac, wiec spakowanie go do transportu graniczylo by z cudem. Jakbys zobaczyl filmiki jak traktowane sa bagaze na lotnisku KEF, to zrozumial bys ze akurat ten model nie ma szans doleciec w calosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 15 Października 2016 Share Napisano 15 Października 2016 A tak, zwracam honor faktycznie tu trudno będzie ułożyć go w pozycji na plecach. Ja wysyłałem model do Kanady i doleciał bez uszkodzenia ale leżał na plecach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solo Napisano 4 Listopada 2016 Share Napisano 4 Listopada 2016 Udane malowanie, bardzo mi się podoba. Małą prośba: możesz podać numery farb Gunze które użyłeś do kamuflażu, zarówno na górze jak i na dole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slee Napisano 5 Listopada 2016 Autor Share Napisano 5 Listopada 2016 Dol - C115, gora, - C115, C323+C30 (70% farby + 30% zmatowiacza) i C72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRL Napisano 5 Listopada 2016 Share Napisano 5 Listopada 2016 Krótko mówiąc zgodnie z instruckcją Kinetica - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Machine Napisano 29 Listopada 2016 Share Napisano 29 Listopada 2016 Podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi