Artur Wałachowski Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Witam,przedstawiam Wam model Pz Kpfw IV D Tristara-skala 1/35.W skład zestawu wchodzą części plastykowe,kalkomania,instrukcja-producent dołożył jeszcze małą blaszkę fototrawioną ,oraz metalową linkę.Cena zestawu waha się w granicach 90-100 zł-jest porównywalna do ceny zestawu Dragona. Quote
gulus Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Czyżby miejscami zrobili imitację spawów? A co to jest ten z napisem Continental? Współpraca amerykańsko - niemiecka? Quote
Artur Wałachowski Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Zrobili imitację spawów i to nawet dosyć dobrze-nie widziałem jeszcze Dragona IV-ki,ale ta Tristara jest ok!w porównaniu do jedynej wcześniej dostępnej Tamiyi-niebo a ziemia.A napis Continental -był faktycznie,ale się nie zagłębiałem dlaczego?może ktoś wie?jak to z tym było?pozdrawiam,Artur. Quote
ShaDow FoX Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 a co powiecie na to ?? http://allegro.pl/item102292555_pancer_4_c_tristar_.html Quote
Maciej Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 napis Continental -był faktycznie,ale się nie zagłębiałem dlaczego?może ktoś wie?jak to z tym było? Pewnie dlatego, że to dobra niemiecka firma... Pozdrawiam, Maciej Quote
Piotr Kmiecik Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 jaka amerykańska współpraca?? ludzie!! continental to porządna niemiecka firma! Quote
Maciej Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Właśnie - a swoją drogą jakiś wysyp czwórek nam nastał... Pozdrawiam, Maciej Quote
gulus Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 jaka amerykańska współpraca?? ludzie!!continental to porządna niemiecka firma! A Fuuj, jak się mogła tak nazwać porządna niemiecka firma?? Ja rozumiem Messerschmitt, Scheisskopf, Donnerwetter, czy jakoś tak. Ale Continental??? Quote
Piotr Kmiecik Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 a widzisz. jednak proponuję pooglądać chociażby Kierownikową relację z budowy kartonowego famo na kartonworku - tam była dłuższa kwestia nt. ogumienia continentala właśnie Quote
Maciej Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 jak się mogła tak nazwać porządna niemiecka firma?? To proste - od dawna już kombinowali o euro-germanii Nasze dla przykładu zapędy nie sięgały dalej niż... STOMIL!! Pozdrawiam, Maciej Quote
Artur Wałachowski Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 Jutro siadam i zaczynam go robić,więc relacja w dziale-pojazdy wojskowe-zapraszam i pozdrawiam,Artur. Quote
Recommended Posts