Artur Wałachowski Napisano 8 Maja 2006 Napisano 8 Maja 2006 Witam,przedstawiam Wam model Pz Kpfw IV D Tristara-skala 1/35.W skład zestawu wchodzą części plastykowe,kalkomania,instrukcja-producent dołożył jeszcze małą blaszkę fototrawioną ,oraz metalową linkę.Cena zestawu waha się w granicach 90-100 zł-jest porównywalna do ceny zestawu Dragona. Cytuj
gulus Napisano 8 Maja 2006 Napisano 8 Maja 2006 Czyżby miejscami zrobili imitację spawów? A co to jest ten z napisem Continental? Współpraca amerykańsko - niemiecka? Cytuj
Artur Wałachowski Napisano 8 Maja 2006 Autor Napisano 8 Maja 2006 Zrobili imitację spawów i to nawet dosyć dobrze-nie widziałem jeszcze Dragona IV-ki,ale ta Tristara jest ok!w porównaniu do jedynej wcześniej dostępnej Tamiyi-niebo a ziemia.A napis Continental -był faktycznie,ale się nie zagłębiałem dlaczego?może ktoś wie?jak to z tym było?pozdrawiam,Artur. Cytuj
ShaDow FoX Napisano 8 Maja 2006 Napisano 8 Maja 2006 a co powiecie na to ?? http://allegro.pl/item102292555_pancer_4_c_tristar_.html Cytuj
Maciej Napisano 8 Maja 2006 Napisano 8 Maja 2006 napis Continental -był faktycznie,ale się nie zagłębiałem dlaczego?może ktoś wie?jak to z tym było? Pewnie dlatego, że to dobra niemiecka firma... Pozdrawiam, Maciej Cytuj
Piotr Kmiecik Napisano 8 Maja 2006 Napisano 8 Maja 2006 jaka amerykańska współpraca?? ludzie!! continental to porządna niemiecka firma! Cytuj
Maciej Napisano 8 Maja 2006 Napisano 8 Maja 2006 Właśnie - a swoją drogą jakiś wysyp czwórek nam nastał... Pozdrawiam, Maciej Cytuj
gulus Napisano 8 Maja 2006 Napisano 8 Maja 2006 jaka amerykańska współpraca?? ludzie!!continental to porządna niemiecka firma! A Fuuj, jak się mogła tak nazwać porządna niemiecka firma?? Ja rozumiem Messerschmitt, Scheisskopf, Donnerwetter, czy jakoś tak. Ale Continental??? Cytuj
Piotr Kmiecik Napisano 8 Maja 2006 Napisano 8 Maja 2006 a widzisz. jednak proponuję pooglądać chociażby Kierownikową relację z budowy kartonowego famo na kartonworku - tam była dłuższa kwestia nt. ogumienia continentala właśnie Cytuj
Maciej Napisano 8 Maja 2006 Napisano 8 Maja 2006 jak się mogła tak nazwać porządna niemiecka firma?? To proste - od dawna już kombinowali o euro-germanii Nasze dla przykładu zapędy nie sięgały dalej niż... STOMIL!! Pozdrawiam, Maciej Cytuj
Artur Wałachowski Napisano 24 Maja 2006 Autor Napisano 24 Maja 2006 Jutro siadam i zaczynam go robić,więc relacja w dziale-pojazdy wojskowe-zapraszam i pozdrawiam,Artur. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi