Corporal_PL Napisano 26 Października 2016 Share Napisano 26 Października 2016 Te teleskopowe anteny możesz śmiało ciachnąć na wysokości pierwszego segmentu. Albo zostawiasz jako sam przepust antenowy, albo wstawisz sobie drut jako antenę. Stelaż na tyczki od siatki wkleiłeś odwrotnie. Śrubami z motylkiem od strony krawędzi kadłuba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 27 Października 2016 Autor Share Napisano 27 Października 2016 ...Stelaż na tyczki od siatki wkleiłeś odwrotnie. Śrubami z motylkiem od strony krawędzi kadłuba. Chodzi o ten element Jeśli tak to ta instrukcja jest do ... Pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 27 Października 2016 Share Napisano 27 Października 2016 Tak, chodzi o ten element Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 27 Października 2016 Share Napisano 27 Października 2016 Bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 1 Listopada 2016 Autor Share Napisano 1 Listopada 2016 Witam kolegów w ten świąteczny i deszczowy dzień Mając dzień wolny miałem okazje polakierować cześć modelu. Pod aerograf poszła wanna i układ jezdny , kolor to gren natto z palety Tamiya i czarny z Gunze H Na potwierdzenie moich slow kilka fotek : Na to jeszcze bezbarwny i wash i chyba będzie cacy Jak zawsze zachęcam do komentowania i krytykowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Listopada 2016 Share Napisano 1 Listopada 2016 Czyli jednak przed przemalowaniem Leoś będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Corporal_PL Napisano 1 Listopada 2016 Share Napisano 1 Listopada 2016 Ciachnij te anteny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 1 Listopada 2016 Autor Share Napisano 1 Listopada 2016 Ciachnij te anteny Wedle rozkazu Pozdrawiam Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 1 Listopada 2016 Share Napisano 1 Listopada 2016 Zacnie się prezentuje z tego profilu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 7 Listopada 2016 Autor Share Napisano 7 Listopada 2016 Witam, prac ciąg dalszy , kleimy "gluty na plamy kamo Na dzisiaj to tyle zachęcam do komentowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Listopada 2016 Share Napisano 7 Listopada 2016 Zaczyna się najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 7 Listopada 2016 Share Napisano 7 Listopada 2016 Od razu na podkładzie maskujesz? Nie wygodniej byłoby po całości dać zielonym i dopiero maskować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Listopada 2016 Share Napisano 7 Listopada 2016 To samo myślałem, ale sądzę że Przemo nie chce tracić preshadingu. Wtedy to ma sens, choć trochę więcej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Listopada 2016 Share Napisano 7 Listopada 2016 ... preshadingu.... To jednak trochę na wyrost Nomen omen sensu kładzenia tego w ten sposób nie widzę.... No, ale może zmienię zdanie, nie zarzekam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 7 Listopada 2016 Share Napisano 7 Listopada 2016 Osobiście też bym tak nie robił, ale poczekam na efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 7 Listopada 2016 Autor Share Napisano 7 Listopada 2016 Ja tez się zwami zgadzam , rozpędziłem i nie chciałem zrywać maskowania. A wszyscy mówią ze pospiech jest w skazany przy łapaniu pcheł .... Ale chyba to pozrywam i pomaluje na zielono bo wtedy to będzie miało sens Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Listopada 2016 Share Napisano 7 Listopada 2016 Ja tez się zwami zgadzam , rozpędziłem i nie chciałem zrywać maskowania.A wszyscy mówią ze pospiech jest w skazany przy łapaniu pcheł .... Ale chyba to pozrywam i pomaluje na zielono bo wtedy to będzie miało sens Spoko, raczej niczemu to nie zaszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 7 Listopada 2016 Share Napisano 7 Listopada 2016 Pozrywaj, będzie mniejsza szansa na białe plamy między kolorami. A tak masz wszędzie zieleń, na to plamy brązowe i na koniec czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 8 Listopada 2016 Autor Share Napisano 8 Listopada 2016 Siemanko maski zerwałem i pomalowałem model kolorem NATO green Tak to się prezentuje na chwile obecna , jak zawsze czekam komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Listopada 2016 Share Napisano 8 Listopada 2016 Jak dla mnie to ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 8 Listopada 2016 Share Napisano 8 Listopada 2016 To teraz maskuj i dajesz następne kolorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 8 Listopada 2016 Share Napisano 8 Listopada 2016 Przednie światła masz do góry nogami, siatki na zasobnikach na wieży pozatykałeś farbą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Listopada 2016 Share Napisano 8 Listopada 2016 Fajnie wychodzi, ale Przemek, ewidentnie masz problem z czytaniem instrukcji. Już przy T-90 musiałem Ci pół modelu wyprostować . To oczywiście taki żarcik. Walcz dalej, tak przy okazji, weź igłę i zrób porządek z tymi koszami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 15 Listopada 2016 Autor Share Napisano 15 Listopada 2016 Witam, jako że miałem czas posiedzieć nad modelem , to nie będę trzymał tego w zaciszu warsztatu i pokaże kolegą co zrobiłem Tak się prezentują moje malunki Fajnie wychodzi, ale Przemek, ewidentnie masz problem z czytaniem instrukcji. Już przy T-90 musiałem Ci pół modelu wyprostować . To oczywiście taki żarcik. Walcz dalej, tak przy okazji, weź igłę i zrób porządek z tymi koszami. Grzesiu to specjalnie bo tak nikt by nic nie napisał , a jak coś spartolę to zawsze ktoś zajrzy, skrytykuje ... Pozdrawiam i jak zawsze czekam na komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 15 Listopada 2016 Share Napisano 15 Listopada 2016 Preshading zniknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi