rudolf24 Napisano 18 Października 2016 Share Napisano 18 Października 2016 Witam, model zbudowałem ponad 3 miesiące temu. Jest to mój pierwszy od dawna robiony model czołgu (od ponad 3 lat). Wiem posiada on parę błędów, które teraz widzę i większości nauczyłem się ich unikać. Od razu mówię że ten biały pyłek na paru zdjeciach to trochę kurzu oraz błotnik urwał się na czas zdjęć Sam model oceniam jako jeden z lepszych, przynajmniej w mojej "juniorskiej" skali ulepków :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Franz75 Napisano 19 Października 2016 Share Napisano 19 Października 2016 Mnie sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 19 Października 2016 Share Napisano 19 Października 2016 Mi tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rack Napisano 19 Października 2016 Share Napisano 19 Października 2016 Ogólnie model oki, podoba mi się . Jednak ciemne zdjęcia powodują, że mam kilka pytań. Czy robiłeś wash'a, bo troszkę monotonne malowanie wyszło i brak detali. Co to jest na trzecim prawym kole jezdnym?. Brakuje mi też okopceń ( i wywalania oleju ) z rur wydechowych ?. Natomiast okopcenie lufy trochę przesadzone wyszło wg mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf24 Napisano 20 Października 2016 Autor Share Napisano 20 Października 2016 Wash był, okopcenia są, co prawda dosyć skromne :P. Co do malowania to owszem, wyszło dosyć monotonne. A na 3 kole to sam nie wiem co to jest, pojawiło się i za moją inwencją znikło :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rudolf24 Napisano 1 Listopada 2016 Autor Share Napisano 1 Listopada 2016 Odkopie z lekką wątek bo jedna rzecz mnie cały czas zastanawia. Jak według was wyszło błoto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi