rudolf24 Napisano 18 Października 2016 Napisano 18 Października 2016 Witam, model zbudowałem ponad 3 miesiące temu. Jest to mój pierwszy od dawna robiony model czołgu (od ponad 3 lat). Wiem posiada on parę błędów, które teraz widzę i większości nauczyłem się ich unikać. Od razu mówię że ten biały pyłek na paru zdjeciach to trochę kurzu oraz błotnik urwał się na czas zdjęć Sam model oceniam jako jeden z lepszych, przynajmniej w mojej "juniorskiej" skali ulepków :P Cytuj
Rack Napisano 19 Października 2016 Napisano 19 Października 2016 Ogólnie model oki, podoba mi się . Jednak ciemne zdjęcia powodują, że mam kilka pytań. Czy robiłeś wash'a, bo troszkę monotonne malowanie wyszło i brak detali. Co to jest na trzecim prawym kole jezdnym?. Brakuje mi też okopceń ( i wywalania oleju ) z rur wydechowych ?. Natomiast okopcenie lufy trochę przesadzone wyszło wg mnie . Cytuj
rudolf24 Napisano 20 Października 2016 Autor Napisano 20 Października 2016 Wash był, okopcenia są, co prawda dosyć skromne :P. Co do malowania to owszem, wyszło dosyć monotonne. A na 3 kole to sam nie wiem co to jest, pojawiło się i za moją inwencją znikło :P Cytuj
rudolf24 Napisano 1 Listopada 2016 Autor Napisano 1 Listopada 2016 Odkopie z lekką wątek bo jedna rzecz mnie cały czas zastanawia. Jak według was wyszło błoto ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi