Klepas Napisano 10 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2020 Dzięki @Bzdura Zrobiłem porównanie w świetle dziennym i chyba nie jest najgorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 10 Sierpnia 2020 Share Napisano 10 Sierpnia 2020 Teraz te gąsienice wyglądają b. dobrze. Na poprzednim zdjęciu raziły mnie pomarańczowym kolorem. Tonowales je czymś czy tylko inne oświetlenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 10 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2020 2 minuty temu, TAW napisał: Teraz te gąsienice wyglądają b. dobrze. Na poprzednim zdjęciu raziły mnie pomarańczowym kolorem. Tonowales je czymś czy tylko inne oświetlenie? Nic nie ruszałem przy gasienicach. Tylko światło jest naturalne a nie żółte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 10 Sierpnia 2020 Share Napisano 10 Sierpnia 2020 No to wycofuję się że wczesniejszej opinii. Nie trzeba nic robić - jest jak najbardziej ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 14 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 14 Sierpnia 2020 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 16 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2020 Drugi kolor położony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 20 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2020 Jeszcze wash, oleje, obicia i rdza, kurzenie i koniec:) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 20 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2020 5 godzin temu, bulik58 napisał: moze zdradzisz jakimi farbami malowales , Kolory NATO od Tamiya 5 godzin temu, bulik58 napisał: na ostatniej fotce widac glebokie rysy miedzy wentylatorami , to chyba slady po usuwanym elemencie Zgadza się tez to zobaczyłem dopiero na tym zdjeciu bo nawet jak model był spryskamy na początku surfacerem 1000 to tego nie widziałem, ale już nie będę z tym nic robił, kurzenie wydaje mi się ze to zamaskuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 21 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) Dziś wrzuciłem na model troszke olei i wash AK for NATO camo vehicles Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez Klepas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 22 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2020 Zrobiłem oświetlenie i powalczyłem trochę nad materiałami na lufie i na górze wierzy żeby uzyskać efekt zdartej pokruszonej farby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 22 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 22 Sierpnia 2020 47 minut temu, bulik58 napisał: ....żeby uzyskać efekt zdartej pokruszonej farby.....sadzisz iz byly one malowane? Patrzac na zdjecia jest mi ciezko farbe znalezsc ... W tym egzemplarzu były malowane: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 23 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2020 (edytowane) 10 godzin i 5 metrów taśmy maskującej później. Do zrobienia jeszcze chipping, rain marks i kurzenie. Edytowane 23 Sierpnia 2020 przez Klepas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanpancerki Napisano 23 Sierpnia 2020 Share Napisano 23 Sierpnia 2020 Pięknie ci to wyszło może pokusisz się zrobić kocura w wersji a5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klepas Napisano 23 Sierpnia 2020 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2020 17 minut temu, fanpancerki napisał: Pięknie ci to wyszło może pokusisz się zrobić kocura w wersji a5. Na pewno zrobię:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi