tomaszekpoz Napisano 28 Października 2016 Napisano 28 Października 2016 Jako że w temacie lotnictwa jestem zielony jak szczypior na wiosnę. Poproszę o poradę w temacie zakupu tego modelu Wart jest swojej ceny? http://www.mojehobby.pl/products/McDonnell-Douglas-AV-8B-Harrier-II-Plus.html?start_d=1 Jeśli w złym dziele umieściłem post, proszę o przeniesienie. Cytuj
wuwumaster Napisano 2 Listopada 2016 Napisano 2 Listopada 2016 kiedyś gościł w galerii: http://modelwork.pl/viewtopic.php?f=64&t=50110&hilit=harrier+ii przeszukałem forum bo myśłałem że gdzieś już widziałem warsztat tego smoka, ale chyba coś mi się pomyliło... (chyba za bardzo w pamięć zapadł warsztat kolegi Tornado i jego Harrier FRS.1 1:24 z Airfix-a) tylką tą galerię znalazłem, wprawdzie to nie wersja Plus ale zdecydowana większość modelu ta sama, może pomoże Ci to podjąć decyzję. pozdr ww Cytuj
Przemek Przybulewski Napisano 2 Listopada 2016 Napisano 2 Listopada 2016 Ja go mam, nawet kiedyś zacząłem go robić ale ciężko powiedzieć, czy wart swojej ceny. Zależy kto jakie ma preferencje. Model ma sporo uzbrojenia, ale kokpit i wnęki podwozia nie powalają. Jest silnik, którego oczywiście nie będize widać po złożeniu. Plastik ok, trochę szwów, a spasowanie jest w miarę ok. Nie zauważyłem różnic większych niż 0,3-0,5mm czyli akceptowalnych dla trumpka z tego okresu. Model jak na 1:32 jest dosyc mały. Mój zakończył sklejanie na tym: Cytuj
mikemc Napisano 2 Listopada 2016 Napisano 2 Listopada 2016 Jeśli w grę wchodzi tylko skala 1:32 to ten model Trumpetera (i jego różne wariacje) jest najlepszy w tej skali. Sam posiadam ten model i trochę można go podrasować. Eduard wypuścił blaszki, Aires kokpit i chyba podwozie. A jeśli jesteś zainteresowany skalą 1:48 to polecam model Hasegawa a jeszcze lepiej Eduarda. Jest to przepak modelu Hasegawy plus PE i trochę żywicy. Cytuj
tomaszekpoz Napisano 2 Listopada 2016 Autor Napisano 2 Listopada 2016 Dzięki Panowie za odpowiedzi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi