adi111 Napisano 29 Grudnia 2007 Share Napisano 29 Grudnia 2007 (edytowane) Witam! Kupiłem ostatnio ten pojazd i pomyślałem, że mógł bym wystawic go na tym forum konkursowym. Części są bardzo dobre niema żadnych nadlewek,model firmy Dragon w skali 1:35. Skleiłem pierwsze części i pomalowałem areografem farbami Model master DARK GOST GRAY z DOMIESZKĄ CZARNEJ MAT. Edytowane 2 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi111 Napisano 30 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 30 Grudnia 2007 Czy jak narazie to wszystko gra z i jest cacy z tą częścią modelu (co byście zmienili? Oprócz przybrudzenia!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Hmm mi się wydaje żę jest dobrze:). Czekam na następną porcje fotek Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi111 Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2008 Mam pytanko. Czy ten model miał jakieś malowanie moro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi111 Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2008 Gąsienice mocno zrobiłem pordzewiałe zastanawiam się czy nie aż za? Jeszcze tylko kilka części i całośc pomaluje areografem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi111 Napisano 3 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2008 No, wreszcie model pomalowany!(':)')(':yahoo:') Smile Teraz trzeba zrobic działko przeciw lotnicze.':pilot:' (Różnica odcieni farby to poprostu zmiana oświetlenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rhinoceros Napisano 4 Stycznia 2008 Share Napisano 4 Stycznia 2008 No i ładnie - a skąd pomysł, żeby tak dużo rdzy na gąsienicach. Z tego, co wiem, jeżeli pojazd jeździ, to nie ma prawa pojawić się na nim rdza. Wyjątek- pojazdy na ekspozycjach pod gołym niebem, latami nieodnawiane, albo wytwory modelarskie na niektórych konkursach. Zalecam myślenie i... nie dajmy sie ogłupić modzie... Pozdrawiam P.S Oczywiście- tak trzymać! Jak to mówią "per aspera ad astra"- to dobry kierunek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi111 Napisano 5 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2008 No tak masz racje ale nie do końca się z tobą zgadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi111 Napisano 5 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2008 Działko gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 5 Stycznia 2008 Share Napisano 5 Stycznia 2008 Szybka robota dosłownie ten model budujesz migiem :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi111 Napisano 5 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2008 Tak owszem staram się. Bo niedługo zacznie się ciezka praca w szkole i nie będę miał czasu. Jeszcze dziś chce pomalowac działko, za tydzień albo jutro zrobię przyczepkę i może zlepie ze złomu jakieś figurki do tego pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi111 Napisano 5 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 5 Stycznia 2008 Wszystko prawie gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 Model całkiem dobry. Skąd pomysł aby style narzędzi malować na kolor żołty??? Na 1 zdjęciu na bocznej płycie widać chyba przypadkowe malnięcie pędzlem... a może celowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 20 Stycznia 2008 Share Napisano 20 Stycznia 2008 Myślę, że to lakier bezbarwny z nich odpada. Mnie sie bardzo podoba !!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi111 Napisano 21 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2008 Dzięki,dzięki chłopaki. (A narzędzia można jeszcze poprawic.) Niedługo zaczne zastanawiac się nad jakąs małą dioramką.':piwo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 No nie noe naprawde świetny model bardzo mi się podoba Ale ten model aż się prosi o jakieś 3 figurki i małą dioramke Powodzoenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 Modelik fajny, dobrze styrany i efektowny, ale za ostatnią fotkę zmuszającą do przekrzywiania głowy to normalnie chłosta się należy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi111 Napisano 21 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2008 Następne fotki pojawia się w w wakacje zimowe (28.01) Postaram się zdobyc jakieś figurki i dioramkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 21 Stycznia 2008 Share Napisano 21 Stycznia 2008 o zapaowiada się ciekawei będe czekał na fotki z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi111 Napisano 22 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2008 Figurki są ze złomu ale myśle, że jeszcze dwie będą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 22 Stycznia 2008 Share Napisano 22 Stycznia 2008 no tak mi się wydaje że ze 3 to powinny być a co do fotek to troche jakośćsłaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi111 Napisano 23 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2008 Wreszcie jest trzech. ':piwo:') ':piwo:') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 no ładnie ładnie ale odnosze takie wrazenie ze te figurki strasznie duże są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 23 Stycznia 2008 Share Napisano 23 Stycznia 2008 Takie złudzenie. W rzeczywistości to Panzer I jest bardzo mały... wystarczy popatrzyć na okładkę pudełka, ktorą prezentuje na początku adi111. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi111 Napisano 25 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2008 (edytowane) No wreszcie gotowi!!! (oczy tak nie wyglądają w rzeczywistości, światło od lampy błyskowej tak mocno je rozświetla)':piwo:' Teraz zajme się przyczepką.':kopara: Edytowane 25 Stycznia 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi