19robi88 Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 Kolego ale niestety masz racje jest dużo niedociągnięć i kontrowersyjnych decyzji przez co konkurs się nie rozwija a nawet sporo czołowych modelarzy z Radomia nie chce startować i tkwimy w miejscu żeby nie powiedzieć ze się cofamy. Szkoda bo Radom zasługuje na dobry konkurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 30 Stycznia 2017 Share Napisano 30 Stycznia 2017 Bardzo fajny konkurs, gratuluje organizatorom do zobaczenia za rok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adda11 Napisano 31 Stycznia 2017 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2017 W ogniu walki umknęła jedna nagroda specjalna od Klubu Modelandia Czarna Białostocka za najlepszy model kartonowy w kategorii junior dla Vaiva Venckauskaite W.M.C. Lithuania za Wiatrak Holender Olsztynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 31 Stycznia 2017 Share Napisano 31 Stycznia 2017 Sala jednak nie zdała egzaminu, była niewiele większa od zeszłorocznej, a modeli było sporo więcej, stad tłok na stołach. Przyjechałem w sobotę około 13-tej i nie miałem za bardzo się gdzie rozstawić w dziale pancernym. Może warto rozważyć wykorzystanie dużej sali obok, tam się wszyscy zmieszczą bez problemu. Mimo wszystko muszę jednak imprezę zaliczyć do udanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 2 Lutego 2017 Share Napisano 2 Lutego 2017 Sala jednak nie zdała egzaminu, była niewiele większa od zeszłorocznej, a modeli było sporo więcej, stad tłok na stołach. Przyjechałem w sobotę około 13-tej i nie miałem za bardzo się gdzie rozstawić w dziale pancernym. Może warto rozważyć wykorzystanie dużej sali obok, tam się wszyscy zmieszczą bez problemu. Mimo wszystko muszę jednak imprezę zaliczyć do udanych. To chyba byliśmy w dwóch różnych salach. Tej teraz z ubiegłoroczną nawet nie ma co porównywać wielkością. W tym roku była zdecydowanie większą. Zresztą wszyscy się na niej pomieścili. I modele i giełda. Ciekawe jakbyś się czuł jak by giełda w roku ubiegłym była na sali. Nie ma o czym mówić lokalizacja super i impreza też. A wycieczka na lotnisko to wisienka na torcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danielodziem Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Sala jednak nie zdała egzaminu, była niewiele większa od zeszłorocznej, a modeli było sporo więcej, stad tłok na stołach. Przyjechałem w sobotę około 13-tej i nie miałem za bardzo się gdzie rozstawić w dziale pancernym. Może warto rozważyć wykorzystanie dużej sali obok, tam się wszyscy zmieszczą bez problemu. Mimo wszystko muszę jednak imprezę zaliczyć do udanych. Na duŻej sali zaplanowane byl y mecze..dlatego bylon na małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adda11 Napisano 3 Lutego 2017 Autor Share Napisano 3 Lutego 2017 Trochę statystyki : 137 uczestników( 96 seniorów ,41 juniorów) wystawiło 555 modeli w tym kartonowych 172 (79 junior, 93 senior) , plastikowych 383 (93 junior, 290 senior). Przepraszamy Pana Witolda Hałuba za tzw. literówkę w nazwisku która wynikła z wypisywania ręcznego zgłoszenia .Prawidłowo lista nagrodzonych brzmi : PGP35- pojazdy wojskowe gąsienicowe skala 1:35 i większe Witold Hałub M10 A1 Achilles IIB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 3 Lutego 2017 Share Napisano 3 Lutego 2017 Średnio 4 modele na uczestnika - to sporo IMO. Jak rejestrowałem swoje około 10:30 dostałem już numery w granicach 350. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi