makinen Napisano 15 Listopada 2016 Share Napisano 15 Listopada 2016 Dobrnąłem do końca i musze przyznać, że jestem zadowolony. Oczywiście możecie za moment mój stan zaburzyć, ale co mi tam. Baza Tamiya, koła Bronco, MG3 podarowany, klamoty Legend, wyrzutniki granatów z JGSDF "LAV" Tamiya, kanistry pozbierane od Kolegów, cała reszta to scratch. lekko zakurzony, bo taki miał być. Warsztat viewtopic.php?f=87&t=46453 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 15 Listopada 2016 Share Napisano 15 Listopada 2016 No widzisz, a tak marudziłeś, że motyka, że słońce, a wyszło super jak zawsze. To który to już młotek w kolekcji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 15 Listopada 2016 Autor Share Napisano 15 Listopada 2016 No widzisz, a tak marudziłeś, że motyka, że słońce, a wyszło super jak zawsze. To który to już młotek w kolekcji? Teoretycznie 49, ale 2-3 sztuki z początkowego okresu "działalności" poszły do kosza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Listopada 2016 Share Napisano 15 Listopada 2016 Kolejna ładna sztuka do kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 15 Listopada 2016 Share Napisano 15 Listopada 2016 Dla odmiany HMMWV Ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi