erolo2000 Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 (edytowane) Cześć Panowie. Ostatni mój skończony ulepek. Sherman z pudełka firmy Revell + 82 części extra. Mojej roboty 34 , reszta z zestawu UM (dodatkowe gąski itd). Malowany pędzlami jak zawsze. Koła wyszły "niestety) jak z M4A2(76) - pełne całe. 1 Polska Pancerna - Holandia 1944. Baza - model z pudła : http://www.mojehobby.pl/products/M4A1-Sherman-3011387.html I mój gotowy: Edytowane 19 Listopada 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr_P Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 A kolego z UM nie zostały ci kółka? Fajnie wyszedł . Merytorycznie się nie wypowiadam bo się nie znam Szkoda ,że pełnego rozmiaru fotek nie wrzucasz. Strasznie źle się ogląda Twoje modele ,a warte są tego. Zmieniłeś tło modeli już dawno to może i to zmienisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Szkoda ,że pełnego rozmiaru fotek nie wrzucasz. Strasznie źle się ogląda Twoje modele ,a warte są tego.Zmieniłeś tło modeli już dawno to może i to zmienisz Już jakiś czas temu też o tym pisałem, ale kolega uparcie po swojemu... A model bardzo fajnie się prezentuje I jeszcze pytanko, jakiego matu używasz Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 19 Listopada 2016 Autor Share Napisano 19 Listopada 2016 Nie mam kółek z UM - w ogóle już nie pamiętam skąd te gąski mi się ostały . Matt - Humbrola ,ale trochę spreparowany przeze mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Matt - Humbrola ,ale trochę spreparowany przeze mnie . Matt Cote, czy inny? I poproszę coś o tym spreparowaniu... Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 19 Listopada 2016 Autor Share Napisano 19 Listopada 2016 Dokładnie Matt Cote + troszeczkę Washa AK Dark Brown + Humbrol Enamel Thinners . Dokładnie przemieszane z 2 minuty trzęsawki - ja dorzucam małą nakrętke śrubki do buteleczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Sympatyczny. Tylko z tego co widzę masz gąski do poprawy - typ T48 miał gumowe nakładki Tu masz wszystkie typy gąsienic Shermana i pociotków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 19 Listopada 2016 Autor Share Napisano 19 Listopada 2016 Sympatyczny. Tylko z tego co widzę masz gąski do poprawy - typ T48 miał gumowe nakładki Tu masz wszystkie typy gąsienic Shermana i pociotków. Już się biorę za nie . Dzięki za merytoryczną uwagę Kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Zawsze do usług. Jak tylko będę potrafił to pomogę A Shermany to ciężki kawałek chleba - liczba modyfikacji i szczególików. Jestem dopiero na początku drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SławekK Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Kolejny model w twoim stylu! Fajnie ze dodałeś te gąski... no i polskie barwy . Mi trochę brakuje mocniejszego brudzenia... Co do podawania ilości dodanych części, to widziałem coś takiego w instrukcjach Airfix'a - i wychodziło, że ich model mają więcej części niż Revell, bo np. każde kółko miało swój numer . Zamiast ilości zrób i zamieść zdjęcie przed malowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Dokładnie Matt Cote + troszeczkę Washa AK Dark Brown + Humbrol Enamel Thinners . Dokładnie przemieszane z 2 minuty trzęsawki - ja dorzucam małą nakrętke śrubki do buteleczki . Podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 19 Listopada 2016 Share Napisano 19 Listopada 2016 Ładny Sherman. Ogniw T54E2 też by pasowały, a te mają metalowe ostrogi. Jednak wymaga to sprawdzenia w papierach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 22 Listopada 2016 Autor Share Napisano 22 Listopada 2016 Dzięki . Już "przegumowane" są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi