Przemek R Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Witam Jako ze jutro koniec starego roku nie chciałem zostać z zaległościami w nowym roku i skończyłem swojego, bradleya. Model to academy w skali 1:35 został wykonany prosto z pudla bez dodatków,troszku żałuje ze nie dodałem metalowej lufy albo siatki na grille z fototrawienia na pewno wyglądałoby to lepiej,no cuz jest jak jest nic tego nie zmieni.Model pomalowałem pactrą nr.123 na to dość duża ilość sido (7 warstw z aero) z powodu chropowatej farby, która przeszkadzałaby w washu. Wash wykonałem farbą olejna dla plastyków o kolorze czerń kostna potem troszku suchego pędzla i na koniec, pigmety.Na koniec dodam ze model ma gumowe gąski, których sie troszku obawiałem, ale nie było tak zile. Ok teraz fotki: Tak to wygląda liczę na wasze opinie te złe i te dobre zawsze można coś poprawić P.S podziękowania dla Piotrka "Reggy" za wszelka pomoc i cierpliwe wysłuchiwanie moich pytani na GG,oraz reszty która pisze ciekawe rzeczy na forum.I mam prośbę do moderatora lub administratora zeby te moje foty ułożył jedna za druga bo nie wiem jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Hej! Wcześniej wysyłałeś mi takie dobre fotki gdzie wszystko było ładnie widać a tu dałeś niektóre za jasne a inne za ciemne! Proszę zrób jeszcze jedną sesję w takim świetle jak robisz zawsze bo model jest naprawdę fajny i czysto zrobiony, a szczególnie podoba mi się Twój wash - świetnie wszystko podkreśla! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrBat Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Jak już Ci kiedyś pisałem ten wash jest przegenialny! Jak dla mnie mistrzostwo. Model wygląda bardzo profesjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Renji Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 jak dla mnie to super, z tego co widać na fotkach ale daj lepsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Bardzo ładny Bradley Ci wyszedł, chociaż faktycznie przydałyby się lepsze fotki. Ale jeszcze fajniej by wszystko wyglądało, jak byś chociaż do kosza nawrzucał jakieś tobołki, lub kartony. (Mam na dysku parę plików z kartonami do drukowania, więc jakby co to daj znać.) Co do błędów, to wygląda jakbyś, źle wkleił przednią część kosza na wieży - teraz coś może z niego wypaść. No i z tego co wiem, to anteny powinny być w kolorze zielonym. I mam prośbę do moderatora lub administratora zeby te moje foty ułożył jedna za druga bo nie wiem jak to zrobić Aby ułożyć zdjęcia jedno za drugim, musisz po prostu ustawić się na końcu linijki z kodem do fotki i wcisnąć klawisz Delete. I znowu przenieść się na koniec linijki i też wcisnąć Delete. A tak to wygląda po ułożeniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 31 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2007 Nowe fotki mam nadzieje ze lepsze: Dzięki Tomek za podpowiedź ze zdjęciami, co do tego kosza to jak by nie kombinował to nie będzie przylegał do wierzy.Anteny są wklejone tymczasowo, ponieważ po pierwsze nie wiedziałem czy długość jest dobra a po drugie w instrukcji nie było żadnej wzmianki na temat ich koloru wiec jak mówisz ze maja być zielone to je tak malne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Całkiem przyjemnie wykonany modelik. Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 3 Stycznia 2008 Share Napisano 3 Stycznia 2008 Anteny są wklejone tymczasowo, ponieważ po pierwsze nie wiedziałem czy długość jest dobra W instrukcji od Brada Tamiyi każą zrobić anteny 7 cm długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi