adam215 Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Edytowane 3 Grudnia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek R Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Nie widać zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Nie widać zdjęć Ja widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Nie widać zdjęć Ja widzę Bo pewnie używasz "darmowego" Chrome od "darmowego" Google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Nie widać zdjęć Ja widzę Bo pewnie używasz "darmowego" Chrome od "darmowego" Google Używam Avast SafeZone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Chodzi o przeglądarkę i usługę google photos - nie działa na innej niż ich przeglądarka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Mam chrom itd i nic nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 3 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2016 Teraz widać?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Tak. Najpopularniejszego niemieckiego* czołgu w szarym jeszcze nie widziałem * robił za Tygrysy, Pantery i inne niemce w prawie wszystkich hamerykańskich filmach Polecam zmienić hosting na coś nie od wielkiego brata. Np. Flickr, Imgur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 3 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 3 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2016 Szary to nie jest, może wina zdjęć, za duży balans bieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Ewidentnie duuuużo bliżej mu do panzergrau niż standardowego dla hamerykańców US Olive Drab Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 3 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2016 Niektórym w Wietnamie rzeczywiście dużo bliżej do panzergrau niż OD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Ewidentnie spierniczyłeś kolor i jak to się mówi... szyjesz W instrukcji tego modelu to H304, a to... tadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 3 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2016 E tam pierniczysz, instrukcja jest na zdjęciach w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Sam pierniczysz... Instrukcja od modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 3 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2016 Instrukcja w pudełku jakim kolorem malować, jest dla tych co robią trzeci model, dla mnie ważniejsze w tym konkretnym przypadku są zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Instrukcja w pudełku jakim kolorem malować, jest dla tych co robią trzeci model, dla mnie ważniejsze w tym konkretnym przypadku są zdjęcia. Chętnie zobaczę na czym się wzorujesz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Dobra. Bronisz się jak sześciolatek ze śladami czekolady na ustach przed rodzicami, który twierdzi, że żadnej czekolady nie jadł... Szkoda czasu i dalszego gadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 3 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2016 Instrukcja w pudełku jakim kolorem malować, jest dla tych co robią trzeci model, dla mnie ważniejsze w tym konkretnym przypadku są zdjęcia. Chętnie zobaczę na czym się wzorujesz! Jeżeli chodzi o kolor to wpisz sobie w wyszukiwarkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Instrukcja w pudełku jakim kolorem malować, jest dla tych co robią trzeci model, dla mnie ważniejsze w tym konkretnym przypadku są zdjęcia. Chętnie zobaczę na czym się wzorujesz! Jeżeli chodzi o kolor to wpisz sobie w wyszukiwarkę. Dobra. Bronisz się jak sześciolatek ze śladami czekolady na ustach przed rodzicami, który twierdzi, że żadnej czekolady nie jadł... Szkoda czasu i dalszego gadania. Coś w tym chyba jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooper69 Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 Jeżeli kolory ze zdjęć z epoki (takich jak np. tutaj) uważasz za wiarygodne to gratuluję dobrego samopoczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam215 Napisano 3 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2016 Masz normalne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tenggeri Napisano 3 Grudnia 2016 Share Napisano 3 Grudnia 2016 No rzeczywiście ciemnawy, z deka mu do olive drab brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi