Szymon J Napisano 4 Grudnia 2016 Share Napisano 4 Grudnia 2016 Witam, Z racji tego, że FtF organizuje konkurs na model z 40 numeru i akurat miałem go w czeluściach swojego biurka postanowiłem rekreacyjnie strzelić sobie ten model. Tak oto powstał taki oto brzydal Z własnego wkładu dostał plandekę otwarte wizjery. Reszta fotek: O dziwo udało mi się powstrzymać od rdzewienia i brudzenia ale dodałem od siebie obicia i delikatne zacieki tu i tam Pozdrawiam, Szymon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 4 Grudnia 2016 Super Moderator Share Napisano 4 Grudnia 2016 Bardzo mi się podoba to maleństwo. A na podstawce jeszcze bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 4 Grudnia 2016 Share Napisano 4 Grudnia 2016 Bardzo fajnie całość się prezentuje Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Grudnia 2016 Share Napisano 4 Grudnia 2016 Trochę te obicia za duże jak dla mnie. Reszta mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedzelek Napisano 4 Grudnia 2016 Share Napisano 4 Grudnia 2016 jak na 1/72 to ładna praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan_Szczepan Napisano 6 Grudnia 2016 Share Napisano 6 Grudnia 2016 Bardzo ładnie (szczególnie podstawka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 6 Grudnia 2016 Share Napisano 6 Grudnia 2016 wszystko fajnie, tylko ten naleśnik na dachu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymon J Napisano 6 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2016 wszystko fajnie, tylko ten naleśnik na dachu.... - ogólnie lubię naleśniki Uściślij jeżeli możesz co z nim nie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi