koksik750 Napisano 30 Grudnia 2007 Share Napisano 30 Grudnia 2007 Kolejny świetny samochód - Camaro Concept Car. Model będzie bez przeróbek z prostej przyczyny - nie ma co przerabiać . Wyszpachlowane elementy i sklejony silnik: Niektóre elementy chromowane jak felgi ( które trzeba poszpachlować ), elementy silnika poszły do dot-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 31 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2007 Elementy silnika i felgi po kąpieli w dot-cie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
star200 Napisano 31 Grudnia 2007 Share Napisano 31 Grudnia 2007 Ooo widzę że robisz jeden z tych ładniejszych konceptów... Ciekawie się zapowiada z pewnością będę się przyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 31 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 31 Grudnia 2007 Felgi zaszpachlowane i wyszlifowane: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 1 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2008 W związku, iż blaszek tarcz nie będzie jak zainstalować postanowiłem zmodyfikować tarcze z zestawu - najpierw wygładziłem powierzchnię tarczy: Następnie nawiercę albo otwory lub zrobię nacięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 1 Stycznia 2008 Share Napisano 1 Stycznia 2008 Fajna ta bryczka , powodzonka w budowie potwora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 1 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 1 Stycznia 2008 Pierwsza tarcza gotowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Napisano 1 Stycznia 2008 Share Napisano 1 Stycznia 2008 troszke spóźniony jestem ale samochód świetny:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2008 Karoseria po podkładzie: Elementy aluminium: Wnętrze: Karoseria w kolorze srebrnym: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 No, no Koksik.. podziw pięknie pomalowana kasta. Niestety dostrzegam kilka paproszków małych, chyba wyleciały z aerka, albo były w farbie, bo nie wierzę, żeby latały w powietrzu w Twojej kabinie do schnięcia modeli Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2008 Musiały osiąść jak malowałem - ale malowałem farbami vallejo air więc bardzo szybko schną - nie będzie problemu z usunięciem tych małych szkodników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 koksik750 może głupie pytanie ale czy te farbki są w plastykowym pojemniczku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2008 koksik750 może głupie pytanie ale czy te farbki są w plastykowym pojemniczku?? No raczej to z plastiku - tak jak krople do oczu. Z dozownikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2008 Złożone wnętrze: Gotowy silnik: Niebawem zdjęcia podwozia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista55 Napisano 2 Stycznia 2008 Share Napisano 2 Stycznia 2008 Zdradzisz mi jaką farbką pomalowałeś kokpit i fotele?? Podoba mi się ten pasek co idzie przez środek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2008 farba to Vallejo Air Black Grey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2008 Gotowe podwozie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 3 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2008 Pomalowane elementy Gloss Black Base Alclad'a: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekw Napisano 3 Stycznia 2008 Share Napisano 3 Stycznia 2008 Relacja mi się podoba, ale czy nie sądzisz, że nie powinno być takich czarnych "wcięć"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 3 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2008 To są takie "wypustki" ( nie wiem jak to inaczej nazwać ) aby ułożyć tarczę idealnie równo. Tarcza ma takie wcięcie i wtedy równo można je skleić - unikamy przez to krzywych tarcz ( z jednej strony zacisk niżej niż z drugiej ). Poza tym po założeniu felgi będzie to nie widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 3 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2008 I mała przymiarka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elefantes Napisano 3 Stycznia 2008 Share Napisano 3 Stycznia 2008 Przymiarka robi wrażenie Kolego, naprawde super I wcześniej extra kolorystyka i wykonanie wnetrza. Z mojej strony same superlatywy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 3 Stycznia 2008 Autor Share Napisano 3 Stycznia 2008 A dziękuje bardzo. W sumie teraz tylko bezbarwny i pozostaje wszystko złożyć w całość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 3 Stycznia 2008 Share Napisano 3 Stycznia 2008 No wrażenie wielkie i pozytywne Nie zapomnij tylko wnętrza wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 3 Stycznia 2008 Share Napisano 3 Stycznia 2008 Model fajny. Pierwowzór jeszcze lepszy I jedyny słuszny kolor dla tego auta Wnętrze bardzo fajnie wyszło. Oby tak dalej. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi