Dorotka Napisano 5 Lutego 2017 Autor Share Napisano 5 Lutego 2017 No i na koniec dnia wydziobałem ten uchwyt do liny co go zapomnieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Lutego 2017 Autor Share Napisano 7 Lutego 2017 Bawię się anteną, ale nie w tym sprawa... Czy ktoś może się orientuje jak wygląda sprawa odpalania granatów z wieży? Czy istnieje jakaś sekwencja? Chce zrobić 1/1 (pełne/puste) ale nie wiem jak je "ustawić". Ktoś się orientuje? Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 7 Lutego 2017 Autor Share Napisano 7 Lutego 2017 Kolejne bzdurki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 8 Lutego 2017 Autor Share Napisano 8 Lutego 2017 Dziś sobie wydziobałem spryskiwacze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz84 Napisano 9 Lutego 2017 Share Napisano 9 Lutego 2017 Ładnie idzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Lutego 2017 Autor Share Napisano 9 Lutego 2017 Dzięki... Widać koniec etapu klejenia, została praktycznie drobnica, niestety dość upierdliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 9 Lutego 2017 Share Napisano 9 Lutego 2017 Ale jaka przyjemna dla oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Lutego 2017 Autor Share Napisano 9 Lutego 2017 Ale jaka przyjemna dla oka To z całą pewnością, takie lightowe sklejanie ma swoje duże plusy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 9 Lutego 2017 Share Napisano 9 Lutego 2017 Ale dzięki Tobie wiem jak już lepiej maskować szkiełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Lutego 2017 Autor Share Napisano 9 Lutego 2017 Ale dzięki Tobie wiem jak już lepiej maskować szkiełka Cała przyjemność po mojej stronie... Choć akurat te peryskopy, jak zresztą całe szkło w modelu Tigera jest mocno lipne. Ale że walczę z nałogiem poprawiania to zostawiłem i zrobiłem najprostszym (chyba) sposobem. Taśma Aizu 1 mm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Lutego 2017 Autor Share Napisano 9 Lutego 2017 Kolorki dobrane, tnę szablony i biorę się za malowanie... Wieża pójdzie na początek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lutego 2017 Share Napisano 9 Lutego 2017 Już malujesz? A gdzie spryskiwacze peryskopów po obu stronach Sosny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 9 Lutego 2017 Autor Share Napisano 9 Lutego 2017 Już malujesz? A gdzie spryskiwacze peryskopów po obu stronach Sosny? Spoko, dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Lutego 2017 Autor Share Napisano 11 Lutego 2017 Dorotka - ,, z nałogiem poprawiania ,, lepszy ten jak taki a gdzie sikawka na celownik ktora robil Grzegorz Grabowski Nie ma celownika, nie ma sikawki... Po co sikawka, jak nie ma na co sikać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Lutego 2017 Autor Share Napisano 11 Lutego 2017 A! Ale jest nowa "pokrywka" plus kawałek osłony celownika... Tu też są sikawki, ale jakąś kolejność muszę zachować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 11 Lutego 2017 Autor Share Napisano 11 Lutego 2017 Dziobie osłonki... Problem jest taki, że do nich też są instalowane spryskiwacze i nie do końca mam pomysła jak to zgrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Lutego 2017 Autor Share Napisano 13 Lutego 2017 Tak się rzeczy mają po miesiącu żenującego bumelanctwa i nieróbstwa przy Abramsie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz84 Napisano 13 Lutego 2017 Share Napisano 13 Lutego 2017 Jest ładnie . Ja kiedyś też będę takie robił ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 13 Lutego 2017 Share Napisano 13 Lutego 2017 Bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 13 Lutego 2017 Autor Share Napisano 13 Lutego 2017 Dzięki... Teraz będzie lightowa duperelizacja, czyli zejdzie pewnie kolejny miesiąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Lutego 2017 Autor Share Napisano 14 Lutego 2017 Z tego co widziałem to jeszcze dwie śruby, nakrętka, rurka, końcówka, jakaś podkładka i... już. Ale podstawa jest, choć jeszcze nie przymocowana do wieżyczki Pana Dowódcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Lutego 2017 Autor Share Napisano 14 Lutego 2017 I z bliska, tudzież z podkładką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz84 Napisano 14 Lutego 2017 Share Napisano 14 Lutego 2017 Ty Dorotka bo jak patrze na Twój model , to zastanawiam się czy nie skasować swojego warsztatu Bo przecież jak ja pokaże swoje dziady to mnie przez monitor wyciągną :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Lutego 2017 Autor Share Napisano 14 Lutego 2017 Ty Dorotka bo jak patrze na Twój model , to zastanawiam się czy nie skasować swojego warsztatu Bo przecież jak ja pokaże swoje dziady to mnie przez monitor wyciągną :( Nie przesadzaj... Nie wymiarowałem i nie rysowałem, to na oko cięte... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorotka Napisano 14 Lutego 2017 Autor Share Napisano 14 Lutego 2017 "Uzbroiłem"dziada....Ze śrub zrezygnowałem - 0,3 są za duże, 0,2 bez sensu bo je farba zakryje... Zresztą i tak nikt nic nie zobaczy bez szkła powiększającego... I to byłoby tyle chyba w kwestii onego urządzenia... Trzeba to jeszcze przykleić i skrócić końcówkę oraz wyprofilował drut, żeby pasował do dziury w wieży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi