RH Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Nie to nie pomyłka ,nie chodzi o samochód a o: Konstruktor znanych samochodów wymyślił sobie że będzie tez latał ;o) i coś takiego sobie zbudował dane techniczne oraz historia jest na Wikipedii i tam tez odsyłam ciekawych Model taki sobie z firmy Williams Bros inc. w skali 1:48 z tak zwanej GoldenAge series Dla zorientowania sie jakie to paskudztwo miało wymiary postawiłem figurkę ,oczywiście nie z tej epoki.Pisze to żeby uprzedzić tych bardziej dociekliwych i czepiających sie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
seven up Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Ciekawy model i wykonanie . Taki Ford Ka wśród samolotów:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jarek38 Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Bardzo fajny model, do tego Ford!!! Jakby ktoś mi powiedział, że Fordy to takie małe samoloty, to chyba bym jedynie z pobłażaniem spojrzał na delikwenta, a tu proszę ... jednak Szkoda, że nie oddzieliłeś lotek i usterzenia, wyglądałby genialnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wuwumaster Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 ciekawostka w świetnym wykonaniu a prawdę mówiąc, bardziej niż sam fakt istnienia tego samolotu zastanawia mnie - gdzie ty wygrzebałeś ten wynalazek (model) ? pozdrawiam! ww Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RH Posted December 16, 2016 Author Share Posted December 16, 2016 ciekawostka w świetnym wykonaniu a prawdę mówiąc, bardziej niż sam fakt istnienia tego samolotu zastanawia mnie - gdzie ty wygrzebałeś ten wynalazek (model) ? pozdrawiam! ww Trzeba trochę pogrzebać na eBay-u ,tam naprawdę czasem można kupić ciekawe rzeczy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts