RH Napisano 12 Grudnia 2016 Napisano 12 Grudnia 2016 Nie to nie pomyłka ,nie chodzi o samochód a o: Konstruktor znanych samochodów wymyślił sobie że będzie tez latał ;o) i coś takiego sobie zbudował dane techniczne oraz historia jest na Wikipedii i tam tez odsyłam ciekawych Model taki sobie z firmy Williams Bros inc. w skali 1:48 z tak zwanej GoldenAge series Dla zorientowania sie jakie to paskudztwo miało wymiary postawiłem figurkę ,oczywiście nie z tej epoki.Pisze to żeby uprzedzić tych bardziej dociekliwych i czepiających sie Cytuj
seven up Napisano 12 Grudnia 2016 Napisano 12 Grudnia 2016 Ciekawy model i wykonanie . Taki Ford Ka wśród samolotów:D Cytuj
jarek38 Napisano 12 Grudnia 2016 Napisano 12 Grudnia 2016 Bardzo fajny model, do tego Ford!!! Jakby ktoś mi powiedział, że Fordy to takie małe samoloty, to chyba bym jedynie z pobłażaniem spojrzał na delikwenta, a tu proszę ... jednak Szkoda, że nie oddzieliłeś lotek i usterzenia, wyglądałby genialnie. Cytuj
wuwumaster Napisano 16 Grudnia 2016 Napisano 16 Grudnia 2016 ciekawostka w świetnym wykonaniu a prawdę mówiąc, bardziej niż sam fakt istnienia tego samolotu zastanawia mnie - gdzie ty wygrzebałeś ten wynalazek (model) ? pozdrawiam! ww Cytuj
RH Napisano 16 Grudnia 2016 Autor Napisano 16 Grudnia 2016 ciekawostka w świetnym wykonaniu a prawdę mówiąc, bardziej niż sam fakt istnienia tego samolotu zastanawia mnie - gdzie ty wygrzebałeś ten wynalazek (model) ? pozdrawiam! ww Trzeba trochę pogrzebać na eBay-u ,tam naprawdę czasem można kupić ciekawe rzeczy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi