RH Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 Nie to nie pomyłka ,nie chodzi o samochód a o: Konstruktor znanych samochodów wymyślił sobie że będzie tez latał ;o) i coś takiego sobie zbudował dane techniczne oraz historia jest na Wikipedii i tam tez odsyłam ciekawych Model taki sobie z firmy Williams Bros inc. w skali 1:48 z tak zwanej GoldenAge series Dla zorientowania sie jakie to paskudztwo miało wymiary postawiłem figurkę ,oczywiście nie z tej epoki.Pisze to żeby uprzedzić tych bardziej dociekliwych i czepiających sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seven up Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 Ciekawy model i wykonanie . Taki Ford Ka wśród samolotów:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 12 Grudnia 2016 Share Napisano 12 Grudnia 2016 Bardzo fajny model, do tego Ford!!! Jakby ktoś mi powiedział, że Fordy to takie małe samoloty, to chyba bym jedynie z pobłażaniem spojrzał na delikwenta, a tu proszę ... jednak Szkoda, że nie oddzieliłeś lotek i usterzenia, wyglądałby genialnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 16 Grudnia 2016 Share Napisano 16 Grudnia 2016 ciekawostka w świetnym wykonaniu a prawdę mówiąc, bardziej niż sam fakt istnienia tego samolotu zastanawia mnie - gdzie ty wygrzebałeś ten wynalazek (model) ? pozdrawiam! ww Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 16 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2016 ciekawostka w świetnym wykonaniu a prawdę mówiąc, bardziej niż sam fakt istnienia tego samolotu zastanawia mnie - gdzie ty wygrzebałeś ten wynalazek (model) ? pozdrawiam! ww Trzeba trochę pogrzebać na eBay-u ,tam naprawdę czasem można kupić ciekawe rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi