Bengal Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 (edited) Witam, w czasie zbierania weny do zrobienia gąsek w moim T-62, chciałbym zrobić ten okręt podwodny. Kupiłem go parę srebrników na pobliskim bazarku. Jako, że nigdy nie miałem większej styczności z tym tematem to liczę na waszą pomoc (raz w życiu widziałem na własne oczy prawdziwego uboota w jakimś muzeum gdzieś w stanach). Model wydaje się prosty więc mam nadzieje, że nie będę miał dużych problemów. To tyle wstępem, na razie dwie fotki : Zacząłem od zrobienia dziur w otworach przelewowych. Wieczorkiem zorbie mały update, ale wiercenie tych dziur to bardzo żmudna praca B Edited December 16, 2016 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blacman Posted December 16, 2016 Share Posted December 16, 2016 owe "dziury" to otwory przelewowe.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bengal Posted December 16, 2016 Author Share Posted December 16, 2016 Dzięki poprawiłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts