Bengal Napisano 16 Grudnia 2016 Share Napisano 16 Grudnia 2016 (edytowane) Witam, w czasie zbierania weny do zrobienia gąsek w moim T-62, chciałbym zrobić ten okręt podwodny. Kupiłem go parę srebrników na pobliskim bazarku. Jako, że nigdy nie miałem większej styczności z tym tematem to liczę na waszą pomoc (raz w życiu widziałem na własne oczy prawdziwego uboota w jakimś muzeum gdzieś w stanach). Model wydaje się prosty więc mam nadzieje, że nie będę miał dużych problemów. To tyle wstępem, na razie dwie fotki : Zacząłem od zrobienia dziur w otworach przelewowych. Wieczorkiem zorbie mały update, ale wiercenie tych dziur to bardzo żmudna praca B Edytowane 16 Grudnia 2016 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blacman Napisano 16 Grudnia 2016 Share Napisano 16 Grudnia 2016 owe "dziury" to otwory przelewowe.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bengal Napisano 16 Grudnia 2016 Autor Share Napisano 16 Grudnia 2016 Dzięki poprawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi