Knjaz Napisano 10 Maja 2017 Share Napisano 10 Maja 2017 Panele z Kontakt 5 są w pudełku. Gorzej z brakującymi elementami na błotniki, bo on oddany w całości. Sent from my D6503 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 10 Maja 2017 Autor Share Napisano 10 Maja 2017 Dorobić z blachy, albo kupić innego modelcollecta i przeszczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 10 Maja 2017 Share Napisano 10 Maja 2017 Właśnie o tym teraz myślę, tylko wszystkie mają oddane błotniki. Chyba... Sent from my D6503 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 10 Maja 2017 Autor Share Napisano 10 Maja 2017 Wiem, że w 72 ciężej o wiele o takie rzeczy, ale ja w swoim Syryjczyku odcinałem błotniki z T-72 Trumpetera i przeklejałem. Po lekkim szpachlowaniu wyszło to całkiem zgrabnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 10 Maja 2017 Autor Share Napisano 10 Maja 2017 Kurzenie trwa. Najpierw specyfiki AK Africa Dust i Dust/dirt deposits, potem pigmenty - na mokro, na sucho, w różnych ilościach. Oczywiście - to wciąż nie koniec. Zamierzam jeszcze podsypać tu i tam kawałki cegły itp. syf. Potem jeszcze trochę różnych bajerów i będzie można wszystko zabezpieczyć fixerem i zająć się podstawką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 10 Maja 2017 Share Napisano 10 Maja 2017 Czym psikasz by zabezpieczy te tony kurzu/syfu, jaki fixer? Liczę ze do Krakowa go skończysz i pokażesz, a ja sie zleje w pory z wrażenia tam go pacząc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 10 Maja 2017 Autor Share Napisano 10 Maja 2017 Na razie żadnym. Pigmenty zalalem benzyną do zapalniczek. Jak skończę to psiknę fixerem AK bo resztki takowego posiadam. Ew. Punktowo położę go z pędzla na największe grudy pigmentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 11 Maja 2017 Share Napisano 11 Maja 2017 No teraz to jest jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knjaz Napisano 11 Maja 2017 Share Napisano 11 Maja 2017 Ja mam fixer od Miga i po zalaniu mam efekt mokrego błota. Sent from my D6503 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 11 Maja 2017 Share Napisano 11 Maja 2017 Off top; A ja bym chciał suchego kurzu, błota , nie mokrego, na biurko za chwile wjedzie Kamaz od ICM, czekam tylko na koła i grilla od Miniarm'u z Rosiji, bo już kupione na Ebay, i będę lepić, znalazłem kilka zdjeć gdzie Kaźik jest "ubłocony na sucho", jak to zabezpieczyć? Po offtopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 11 Maja 2017 Autor Share Napisano 11 Maja 2017 Tak jak pisałem - fixer AK, polecam. Nie robi się żadne mokre błotko, tylko utrwala to co jest. wannę kadłuba i gąski też zabezpieczyłem tym fixerem i jak widzieliście ostatecznie wyszło suche błotko i kurz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 25 Maja 2017 Autor Share Napisano 25 Maja 2017 Dawno mnie tu nie było, ale cieplej się zrobiło i wena odeszła. Model w zasadzie jest gotowy, nic więcej kombinował nie będę. Jeszcze podstawka i zamykamy temat. Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Maja 2017 Share Napisano 25 Maja 2017 Świetny, resztę napiszę w galerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi