Hammett Napisano 3 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2017 Maleństwo doleciało do Wrocławia i zostało zauważone przez grono sędziowskie, za co serdecznie dziękuję. To już drugie wyróżnienie dla tego modelu. W Koszęcinie też otrzymał wyróżnienie. Ok, to się pochwaliłem, polansowalem itp. Ciężkie życie celebryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 3 Kwietnia 2017 Share Napisano 3 Kwietnia 2017 Bardzo ładny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 3 Kwietnia 2017 Share Napisano 3 Kwietnia 2017 No właśnie zasiadam do I-153 w 1/72 !Oglądam fotki Twojego modelu może coś podpatrzę ! Czym malowałeś jeśli można wiedzieć ? Gratuluję nagród ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 3 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2017 No właśnie zasiadam do I-153 w 1/72 !Oglądam fotki Twojego modelu może coś podpatrzę !Czym malowałeś jeśli można wiedzieć ? Gratuluję nagród ! Dziękuję bardzo. Model malowany alcladami. Kolor bazowy to Alclad II -101, cieniowanie Alclad II -121 Burnt Iron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 3 Kwietnia 2017 Share Napisano 3 Kwietnia 2017 Dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 3 Kwietnia 2017 Share Napisano 3 Kwietnia 2017 Bardzo mi się podobają te smaczki, jak śnieg na nartach i brud pod ogonkiem. No i cały model jest na tyle świetny, że az pomyslałem, czy by takiego sobie nie zlepić ,-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radoslaw6363 Napisano 3 Kwietnia 2017 Share Napisano 3 Kwietnia 2017 Bardzo mi się podobają te smaczki, jak śnieg na nartach i brud pod ogonkiem. No i cały model jest na tyle świetny, że az pomyslałem, czy by takiego sobie nie zlepić ,-) A daj se spokój nie dasz rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 3 Kwietnia 2017 Autor Share Napisano 3 Kwietnia 2017 Bardzo mi się podobają te smaczki, jak śnieg na nartach i brud pod ogonkiem. No i cały model jest na tyle świetny, że az pomyslałem, czy by takiego sobie nie zlepić ,-) Dzięki wielkie za miłe słowa, robiłem co mogłem. Odnośnie samego zestawu, to jak to mówią "będzie pan zadowolony" bardzo fajnie się go lepi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 7 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2017 Pochwalę się, a co... moja ruska popierdółka została wyróżniona na tegorocznym festiwalu modelarskim Ipms Kraków. Bardzo dziękuję, cieszę się jak dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hubert Kendziorek Napisano 7 Czerwca 2017 Share Napisano 7 Czerwca 2017 Gratulacje, wyróżnienie w pełni zasłużone Pozdrawiam Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KW-2 Napisano 7 Czerwca 2017 Share Napisano 7 Czerwca 2017 Również gratuluję! BRAWO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iskra3333 Napisano 8 Czerwca 2017 Share Napisano 8 Czerwca 2017 Widziałem na żywo - ładniutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 9 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 9 Czerwca 2017 Panowie dziękuję za dobre słowo. Nagrody nagrodami, ale sama impreza była fantastyczna. Wspaniały klimat, świetna organizacja, a otoczenie Krakowskiego muzeum dodawało uroku całości. Dla mnie była moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnaQ Napisano 10 Czerwca 2017 Share Napisano 10 Czerwca 2017 Ależ on jest piękny! Podziwiam. Tym imitacjom płótna pomagałeś jakoś, by tak świetnie wyglądały, czy to już fabrycznie tak ładnie odlane? Rozbryzgi w okolicach płozy to w ogóle klasa sama w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 12 Czerwca 2017 Autor Share Napisano 12 Czerwca 2017 Ależ on jest piękny! Podziwiam. Tym imitacjom płótna pomagałeś jakoś, by tak świetnie wyglądały, czy to już fabrycznie tak ładnie odlane? Rozbryzgi w okolicach płozy to w ogóle klasa sama w sobie. Dzięki wielkie. Cały model był zdrowo polerowany przed malowaniem. Szczególnie płaty skrzydeł. Włącza człowiek np. Klan i leci z robotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 23 Października 2017 Autor Share Napisano 23 Października 2017 Z cyklu ciężkie zycie celebryta , kolejne wyróżnienie ruskiej popierdółki. Tym razem została zauważona na Międzynarodowym Festiwalu Modelarskim w Bielsku Białej. Bardzo się cieszę z tego wyróżnienia. Pozdrowienia dla całej ekipy Bielskiej Strefy Modelarskiej, Panowie daliście radę, impreza bardzo udana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TReS Napisano 23 Października 2017 Share Napisano 23 Października 2017 Zdjęcie się nie ładuje, poza tym rób japonca bo ten już obstukany, Gratsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 23 Października 2017 Autor Share Napisano 23 Października 2017 Zdjęcie się nie ładuje, poza tym rób japonca bo ten już obstukany, Gratsy Dzieki, u mnie panie jest widoczne. Wywal tego srajfona i bedzie ok Japoniec sie robi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi