rosik Napisano 30 Grudnia 2016 Share Napisano 30 Grudnia 2016 Witam, mój pierwszy model na forum. Koła PanzerArt i liny Eureki no i figurki Toro Model. Pozostałe elementy robione samemu. Ale na zdjęciach raczej niewidoczne (podwozie i środek). Model ukończony jakiś miesiąc temu, ale czasu na zdjęcia nie było. Zrobione zostały na szybko, więc proszę o wyrozumiałość, tym bardziej że jestem totalnym amatorem i w sumie mi to wystarcza Niestety aby zrobić zdjęcia środka muszę coś wymyślić bo za ciemno jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemek Przybulewski Napisano 31 Grudnia 2016 Share Napisano 31 Grudnia 2016 Podobają mi się koła ale cały model cierpi na braku washa. Ale jak na pierwszy model to bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 2 Stycznia 2017 Share Napisano 2 Stycznia 2017 O ile dobrze widzę to wnętrze jest w kolorze białym a powinno być jasnoszare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano 3 Stycznia 2017 Super Moderator Share Napisano 3 Stycznia 2017 Witam. Ci żołnierze są w zestawie z Rosomakiem? To już drugi Rosomak, co mu identyczni żołnierze lufę czyszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 3 Stycznia 2017 Share Napisano 3 Stycznia 2017 Ci żołnierze to wyrób Toro - Model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi