Kosynier Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Zaczęty na warsztatach SF w Łodzi w ramach projektu Toldi a skończony w domu. Zrobiłem tak jak umiałem i widzę że jeszcze długa nauka przede mną. Zdjęcia zrobione przy świetle dziennym. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pan_Szczepan Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Ekstra!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazylms Posted January 3, 2017 Share Posted January 3, 2017 Wiem że to 72, ale mowa nie bardzo mi się podoba. Niestety układ jezdny, a szczególnie gąsienice obniżają niedoskonałości tej skali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hiwis Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 A mnie się podoba, a gąsienice w tym modelu, jak na skalę 72 są całkiem przyzwoite moim zdaniem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAW Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Ładny ..to maleństwo. Dlatego szacun za malowanie. Fajnie wycieniowane i obcia realistyczne. Jakich farbek użyłeś? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosynier Posted January 4, 2017 Author Share Posted January 4, 2017 Konkretnych numerów nie jestem w stanie podać, bo nie spisywałem farbek i pigmentów które używałem. Podkład i modulacja przy użyciu produktów MrPaint które były dostarczone przez producenta na warsztaty. Wyciąganie detali i narzędzia to mieszanki różnych Vallejo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakurzony Posted January 4, 2017 Share Posted January 4, 2017 Ja też jestem generalnie za, acz częściowo zgadzam się z zastrzeżeniem bazylmsa. Góra modelu bardzo mi się podoba - malowanie, obicia etc; dół już nieco mniej - aż prosi się o metalowe gąski (są już na rynku), a kruczoczarne gumy na kołach wyglądają mało naturalnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SławekK Posted January 7, 2017 Share Posted January 7, 2017 Wysyp Toldi nastąpił . Fajny, polski model... IBG robi dobra robotę w '72. Jak dla mnie malowanie i efekty zużycia super! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts